www.industriogteknik.com
Red Lion Europe

Red Lion® lancerer den nye N-Tron® NT116 uadministrerede 16-ports industrielle Ethernet switch til understøttelse af mission-kritiske operationer i barske miljøer

Switchen leverer enestående ydeevne og pålidelighed i barske, industrielle miljøer.

  www.redlion.net
Red Lion® lancerer den nye N-Tron® NT116 uadministrerede 16-ports industrielle Ethernet switch til understøttelse af mission-kritiske operationer i barske miljøer
Red Lion

, der fremstiller innovative teknologier som sætter industrielle organisationer i stand til at tilgå, forbinde og visualisere deres data, er glade for at præsentere N-Tron® NT116 uadministrerede, industrielle Ethernet switche, der er designet til industrielle applikationer, der kræver pålidelig ydeevne til missionkritiske applikationer under barske miljøforhold.

Den uadministrerede NT116 switch tilbyder enestående pålidelighed og ydeevne til dataindsamling, Ethernet I/O og proceskontrol. Kompakt i størrelse, og med 16 højtydende kobberporte (10/100BaseTX RJ45), er enheden indkapslet i et robust, industrielt metalhus. NT116 har høj tolerance overfor stød og vibrationer, og alle porte har indbygget ESD- (statisk elektricitet) og overspændingsbeskyttelse. Brugerne nyder godt af en enestående MTBF-rating på 1,2M timer i et slankt, pladsbesparende design, der fungerer ved temperaturer fra -40°C til 85°C.

Til robust netværksunderstøttelse understøtter NT116 fuld wire speed-kommunikation med op til 3,2 Gb/s hastighed. Enheden anvender store-and-forward teknologi og understøtter fuld og halv duplex drift. Der er to 10-49 VDC strøminput til redundans.

N-Tron® NT116 er den næste udvikling af Red Lions 116TX uadministrerede industrielle Ethernet switch. Udover IEEE 802.3 overensstemmelse og marine-, jernbane- og rullende materielcertificeringer, har den nye switch UL Ordinary og Hazardous Locations samt ATEX og IECEx certificering.

Red Lions nye N-Tron® NT116 gør det nemmere at indsamle kritiske ydelsesdata. Dens robuste og hærdede design medfører holdbarhed og pålidelighed, som er nødvendig for at kunne modstå de ekstreme forhold, der findes på fabriksstyringsnetværk, i olie og gasindustrien, forsyningsvirksomheder, spildevandsbehandling, alternativ energi, jernbane, intelligent trafikstyring og transportapplikationer.

”Når operatører af industrielt udstyr og virksomhedsledere kan tilgå deres data hurtigt og uden problemer, får de mere værdi. Den uadministrerede NT116 industrielle Ethernet switch minimerer nedetiden og maksimerer gennemløbet - og forbedrer derfor effektiviteten og den operationelle ydeevne”, sagde Diane Davis, Product Manager.

Mere information og modelspecifikationer for N-Tron® NT116, se venligst: www.redlion.net/NT116.

Flere oplysninger om Red Lion - se venligst: www.redlion.net.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP