www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks og Red Lion Controls går sammen for at udgøre et stærkere tilbud inden for industrielle informationer og kommunikationsteknologi

Halmstad, 2. april 2024.

HMS Networks og Red Lion Controls går sammen for at udgøre et stærkere tilbud inden for industrielle informationer og kommunikationsteknologi

Staffan Dahlström, administrerende direktør for HMS Networks, på Red Lion-kontoret i York, PA.

HMS Networks har afsluttet købet af Red Lion Controls fra Spectris Group Holdings Limited. De to virksomheder udgør nu én enhed og kan begynde at arbejde sammen om fælles go-to-market-strategier og produkttilbud. Opkøbet, der først blev annonceret den 11. december 2023, er nu blevet godkendt. Dette betyder, at HMS Networks nu har 1.200 medarbejdere i 18 lande. De fleste medarbejdere er placeret i USA, Sverige og Tyskland.

Forventningerne
For kunderne hos HMS og Red Lion vil der ikke være nogen umiddelbare ændringer. HMS- og Red Lion firmanavnene forbliver uændrede, og produktbrands vil blive markedsført og solgt som tidligere, gennem de samme kanaler. Produktion og forsendelse håndteres fra henholdsvis HMS- og Red Lion-enhederne. Kontaktoplysninger og e-mail-adresser forbliver uændrede - med undtagelse af Indien, hvor Red Lion-medarbejdere vil få en hms-networks.com-adresse.

Synergier forude
Fremadrettet vil fusionen af de to virksomheder give mange synergier, især da den udvider det amerikanske marked for HMS og det europæiske marked for Red Lion. Den største del af Red Lions salg kommer fra Nordamerika gennem et veludviklet distributionsnetværk, som HMS vil kunne udnytte til at øge salget af HMS' tilbud om gateways- og fjernadgang. Med cirka 60 procent af sine salg på de store automatiseringsmarkeder i Europa, og veludviklede og målrettede markedskanaler, vil HMS kunne krydssælge udvalgte dele af Red Lion-tilbudet i Europa.

"Vi er begejstrede for at kunne byde velkommen til alle nye medarbejdere og værdsatte kunder fra Red Lion til HMS Networks-familien, og markerer dermed et spændende nyt kapitel i vores rejse. Da vi nu sammen begynder integrationsprocessen, ser vi frem til at kunne udnytte vore fælles styrker, delte værdier og engagement i at levere enestående værdi for kunderne. I de kommende kvartaler vil vi fokusere på at sikre en gnidningsfri integration, og aktivt forfølge synergierne mellem vores virksomheder. Sammen ser vi frem til at accelerere vor position på det nordamerikanske marked.", siger Staffan Dahlström, administrerende direktør for HMS.

Mere information følger, når integrationsarbejdet skrider frem.
www.hms-networks.com
www.redlion.net

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP