www.industriogteknik.com
Watson Marlow

NR Transfer-slange fra Bredel

Lancering af NR Transfer-slange fra Bredel til generel væskeoverføring.

NR Transfer-slange fra Bredel


  • Bredels NR Transfer-slange er en ny slange af naturgummi til generelle væskeoverføringsformål ved tryk på op til 12 bar
  • Den nye væskeoverføringsslange til Bredel-slangepumper supplerer Bredels NR Metering-doseringsslange, som tåler svære belastninger
  • Bredels NR Transfer-væskeoverføringsslange er udviklet til håndtering af slam, affaldsstrømme fra føde- og drikkevareproduktion samt slidende væsker

Sortimentet af Bredel-slangepumper udbygges med lanceringen af den nye, allround Bredel NR Transfer-slange til generelle væskeoverføringsformål ved tryk på op til 12 bar (174 psi). Bredels NR Transfer-væskeoverføringsslange (NR = naturgummi) kan anvendes til håndtering af slam med højt tørstofindhold, affaldsstrømme fra føde- og drikkevareproduktion samt slidende væsker. Denne løsning supplerer Bredels NR Metering-doseringsslange, som tåler svære belastninger og har en trykevne på op til 16 bar (232 psi), og som i forvejen kan leveres til Bredel-slangepumper.

Bredel, som hører under Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS), er i dag den eneste producent på markedet, som tilbyder NR-slanger med optimerede egenskaber til forskellige kundebehov såsom dosering, overføring samt lette, mellemsvære og svære belastninger. Den slidstærke Bredel NR-væskeoverføringsslange er udviklet med henblik på længere levetid end konkurrerende slanger og optimerer en peristaltisk pumpes ydeevne ved anvendelse til vand- og spildevandsbehandling, byggeri og anlæg, keramik, pulp og papir, elproduktion (biogas, biomasse mv.) samt affald fra føde- og drikkevareproduktion.

Med lanceringen af NR Transfer-slangen opfylder Bredel sine kunders behov for en slange til overføring af alle former for væske. Bredels NR Transfer-væskeoverføringsslange kan anvendes til vandbaserede væsker, fortyndet syre og sprit, svagt ætsende kemikalier og slam. Bredel-kunder kan nu nøjes med én leverandør, nemlig WMFTS, til alle procesformål.
Egenskaberne og fordelene ved Bredel NR Transfer-væskeoverføringsslangen omfatter bl.a.:

  • Exceptionel lang levetid ved anvendelse til væsketransport
  • Trykevne: 12 bar (174 psi)
  • Maks. sugeløft: 9 m
  • Maks. væsketemperatur: 80 °C, min. væsketemperatur: -20 °C
  • Global support til pumpe og slange fra originalproducenten

Lars Varnbueler, produktchef hos Bredel: "Bredel har markedets bedste slangepumpeteknologi. Med den nye NR Transfer-væskeoverføringsslange specialiserer Bredel sit sortiment til individuelle anvendelsesformål. Hvad enten kundens procesbehov er lang levetid, trykevne eller kemikalieforenelighed, har Bredel løsningen. Til en bred vifte af generelle anvendelsesformål med slangepumper har NR Transfer-væskeoverføringsslangen uovertruffen levetid og har derfor et mindre hyppigt vedligeholdelsesbehov."

"Bredels præcisionsfremstillede NR Metering-doseringsslange har høj doseringspræcision, sugeevne og udløbstrykstabilitet i hele slangens levetid til svære belastninger. NR Transfer-slangen er (som det engelske navn siger) ideel til overføring af væsker fra A til B. Den har markedets længste levetid og laveste samlede omkostninger til en lang række generelle slangepumpeprocesser."

Slangeelementet er kritisk i forhold til pumpens ydelse, holdbarhed og effektivitet. De kompositforstærkede væskeoverføringsslanger er fremstillet af gummiblandinger af høj kvalitet og forstærket med 4 individuelle lag flettet nylon. Bredels NR Transfer-slange fremstilles efter mål ved hjælp af avanceret omviklingsteknologi og er optimeret til lang levetid ved anvendelse til væsketransport.

Om Bredel-slangepumper
Bredel er markedets førende leverandør af kraftige pumper til at overføre tyktflydende og slidende væsker og faststoffer. Brugere af Bredel-pumper har fordelene ved bæredygtig pumpedrift med minimal vedligeholdelse ved hjælp af en robust, avanceret pumpekonstruktion med en præcisionsfremstillet slange som det centrale element. Bredel hører under Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS), som er et selskab ejet af Spirax-Sarco Engineering plc. WMFTS er blandt verdens førende inden for produktion til nichemarkedet for peristaltiske pumper og tilhørende væskebaneteknologier til biovidenskab og forarbejdningsindustrier. For yderligere information henvises til www.wmfts.com.

###


NR Transfer-slange fra Bredel
Bredel NR Transfer-væskeoverføringsslange (NR = naturgummi)


NR Transfer-slange fra Bredel
Bredel NR Transfer- og NR Metering-slanger til hhv. væskeoverføring og dosering

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP