www.industriogteknik.com
BRADY

Håndholdte printere er blevet endnu mere effektive

Brady Corporations nye håndholdte M610-, M611- og M710-labelprintere giver den hastighed, alsidighed og holdbarhed, der skal til for at udføre enhver opmærkningsopgave korrekt, når som helst og hvor som helst.


Håndholdte printere er blevet endnu mere effektive

For at hjælpe brugerne så meget som muligt giver de nye håndholdte printere fra Brady utallige muligheder for at designe en hvilken som helst label – via det indbyggede tastatur, via en pc og via en smartphone. Disse design kan udskrives på det bredeste udvalg af labelmaterialer, -størrelser og -farver, så man kan klare et hvilket som helst opmærkningsjob. Alle 3 printere kan også øjeblikkeligt genkende ethvert isat materiale, de har automatisk kalibrering og viser en advarsel, hvis et labeldesign kræver en label i en anden størrelse.

Kan bruges på den måde, dit arbejde kræver
Med Bradys nye eksklusive udvalg af håndholdte printere kan brugerne frit beslutte, hvordan de vil skabe deres labels.

Printerne har guider til labeldesign installeret, som kan bruges vha. det indbyggede tastatur, som fås i alle tastaturlayout.

Alternativt kan labels designes med Brady Workstation på en pc og gemmes på printeren eller sendes til den via Wi-Fi, når der er brug for det.

De nye printeres bedste funktion er måske det, at de alle sammen kan betjenes med brugerens smartphone, så længe Bradys gratis Express Labels Mobile app er installeret. Med denne app er labeldesign supernemt, praktisk og hurtigt for stort set alle labels med en hvilken som helst nyere smartphone.

Alt afhængigt af hvad jobbet kræver, kan brugerne isætte printerforbrugsvarer med præcist forudskårne labels eller ruller med kontinuerlige labelmaterialer, der kan afskæres efter udskrivning. Til større udskrivningsjob tilbyder Brady også kompatible ruller med store mængder labels, som kan maksimere de håndholdte printeres hurtige udskrivningshastigheder på op til 76 mm pr. sekund.

Oprettelse af førsteklasses labels hvor som helst
Brady tilbyder tusindvis af printerlabels, inklusive materialer til generel opmærkning og specialløsninger, som er designet med henblik på maksimal holdbarhed i specifikke situationer. Med det bredeste udvalg af labelmaterialer, -størrelser og -farver får brugerne frihed til at opmærke stort set hvad som helst – tydeligt og holdbart – med en enkelt labelprinter.

M610, M611 og M710 er alle sammen designede til brug på farten og på travle arbejdspladser. De er holdbare og robuste og kan sagtens modstå lejlighedsvise stød. Alle modellerne kan modstå fald på 1,8 meter og stød i henhold til militære standarder, og de inkluderer et genopladeligt lithium-ion-batteri, så brugerne kan udskrive dagen lang – op til omkring 4.500 labels pr. opladning.

En bedre opmærkningsoplevelse
Alle de nye håndholdte labelprintere fra Brady åbner op for et problemfrit opmærkningsmiljø, som giver en førsteklasses opmærkningsoplevelse.

Tusindvis af originale Brady-labelmaterialer genkendes automatisk af printeren, af Brady Workstation på brugerens pc og af Express Labels Mobile appen på en smartphone. Printerens indstillinger tilpasses automatisk, og Brady Workstation-softwaren og Express Labels Mobile appen til labeldesign tilpasses øjeblikkeligt det specifikke materiale, der er isat, så brugerne kan arbejde løs uden bekymringer.

Problemfri kommunikation mellem labelmateriale, labelprinter og softwaren til labeldesign giver labels, som er rigtige første gang, stort set ingen labelspild og hurtig opmærkning på kontoret og i marken. Det giver også fejlfri udskrivning af brugertilpassede labelruller, som kan være fortrykte med et logo eller anden information.

M610, M611 og M710 fås via Bradys verdensomspændende netværk af erfarne distributører og er klar til at give virksomheder i mange brancher alt over verden en helt ny måde at opmærke på.

Der er detaljerede oplysninger og teknisk information på www.bradyeurope.com/portableprinters.


Håndholdte printere er blevet endnu mere effektive

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP