www.industriogteknik.com
De Dietrich Process Systems

De Dietrich udvider sit Tech Lab med superkritiske CO2-teknologier

Det nye udstyr leveret af Thar Processes vil hjælpe De Dietrich med at teste in-house og opskalere ekstraktions- og rensningsteknologier for sine kunder i den farmaceutiske og plantebaserede industri.

De Dietrich udvider sit Tech Lab med superkritiske CO2-teknologier


De Dietrich Process Systems udvikler kraftigt sin tilstedeværelse i løsninger baseret på superkritiske CO2-teknologier. »Vi er overbevist om superkritisk CO2 som et miljøvenligt alternativ til konventionelt organisk opløsningsmiddel. Det er upcycled og genanvendeligt. Og den er ikke bare grøn, den har en lav TCO [Total Cost of Ownership], dens installation er nem og kræver ikke ATEX-miljø.», forklarer Frédéric GUICHARD, Business Unit Managing Director, Pharma & Green Solutions. For at videreudvikle sin ekspertise og gøre dette udstyr tilgængeligt for sine kunder til test, har De Dietrich anskaffet 2 forskellige udstyr, til ekstraktion (SFE) og til oprensning (SFC).

Superkritiske teknologier er meget tunbare og skalerbare. Og de viser et højt potentiale for mange kunder. Med anskaffelsen af pilotudstyr til CO2-ekstraktion og CO2-kromatografi ønsker de Dietrich at demonstrere det fulde potentiale af superkritiske teknologier baseret på Thar Process' erfaringer. Thar Process er en pioner på dette område med rekorder med mange »Fortune 500»-kunder. Det amerikansk-baserede selskab driver også sit udstyr i Pittsburgh-anlægget som en vejafgiftsprocessor. Med eksperter til stede i Europa var partnerskabet med De Dietrich da oplagt.

Disse 2 udstyr vil blive installeret i slutningen af året i en dedikeret enhed i Tech Lab i Semur-en-Auxois, Frankrig. Tech Lab er test- og udviklingscenter for nye procesløsninger. Det er bygget til Pharma and Green Solutions Business Unit i DD Group med støtte fra France Relance. »Superkritisk CO2 vil være tilgængelig som en ny enhed til test, blandt de konventionelle tørre- og pulverhåndteringsteknologier«, konkluderer M. GUICHARD, »Med let adgang og træning af Thar Process og De Dietrichs eksperter vil vi sprede denne grønne teknologi».

www.dedietrich.com/en

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP