www.industriogteknik.com
BRADY

Innovativ, ny løsning til opmærkning af ledninger – BradyGrip-materiale, der er let at udskrive på og fastgøre

Brady, en global leder inden for systemer og løsninger til udskrivning af industri- og sikkerhedsprodukter, meddelte i dag lanceringen af et nyt materiale, der er let at udskrive på og fastgøre, som er designet til opmærkning af lednings- og kabelbundter.

Innovativ, ny løsning til opmærkning af ledninger – BradyGrip™-materiale, der er let at udskrive på og fastgøre

I takt med at datacentres størrelse og kompleksitet øges, er det at opmærke og identificere kabelbundter på en effektiv måde blevet vigtigere. Under installation og opdatering af kabler kan et forkert opmærket kabel afbryde data, forårsage strømafbrydelser og gøre fejlfinding sværere, hvilket reducerer den overordnede produktivitet.

Da løsninger med velcrobånd allerede bruges bredt inden for datakommunikation (fordi der er mindre risiko for, at de skader kabelisoleringen), indgik Brady et partnerskab med VELCRO® Brand om at skabe en innovativ løsning: udskriv- og fastgørbart BradyGrip-materiale med VELCRO® Brand-materiale. Dette eksklusive nye produkt kombinerer effektive Brady-materialer med teknologi fra VELCRO® Brand. Det kan udskrives og så placeres på Velcro® Brand ONE-WRAP®-bånd for at opmærke lednings- eller kabelbundter.

”I dag fokuseres der på større effektivitet i lednings- og kabelbrancherne,” siger Adam Meaux, overordnet global produktchef hos Brady. ”Og hurtigere påsætning og identifikation er afgørende. Vi udviklede BradyGrip for at forbedre den måde opmærkning udføres på i marken, så der både spares tid og penge. Og ved at tilbyde et produkt, som man både kan udskrive på og så påsætte, har vi gjort netop det. Der findes ikke noget, der ligner BradyGrip, på markedet. Det ændrer den måde, folk arbejder på, fuldstændigt.”

Dette innovative nye materiale gør det muligt for Brady at nå en række markeder, som bruger mærker til at opmærke lednings- og kabelbundter: data- og telekommunikations-, el-, medicinal- og byggebranchen. En af BradyGrip-materialets afgørende funktioner er det, at man kan udskrive på det. Stregkoder, tekst, grafik – det kan alt sammen udskrives på det holdbare kvalitetsmateriale. Hermed erstattes håndskrevne mærker, der medbærer større risiko for fejl, og som kan være ulæselige, med udskrevne mærker, der både er hurtigere at lave og tydeligere. Det er noget, som travle datainstallatører kun kunne drømme om – indtil nu.

BradyGrip er den nyeste tilføjelse til Bradys veletablerede linje af opmærkningsløsninger. Herudover tilbyder virksomheden en omfattende linje af labelmaterialer, farvebånd, printere og software for helt at etablere sig som global leder inden for komplette udskrivningsløsninger.

Du kan få flere oplysninger om BradyGrip-materialet, der er let at udskrive på og fastgøre, på www.bradyeurope.com/bradygrip eller ved at sende en e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

https://brady.widen.net/s/hsgsswglbt


Innovativ, ny løsning til opmærkning af ledninger – BradyGrip-materiale, der er let at udskrive på og fastgøre

Innovativ, ny løsning til opmærkning af ledninger – BradyGrip-materiale, der er let at udskrive på og fastgøre

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP