www.industriogteknik.com
MAPLESOFT

Maplesoft udgiver avanceret hydraulisk bibliotek til MapleSim

Nyt bibliotek med add-on komponenter er resultatet af et samarbejde med Modelon

Maplesoft udgiver avanceret hydraulisk bibliotek til MapleSim
Maplesoft™ præsenterede i dag den seneste tilføjelse til MapleSim™ familien: MapleSim Hydraulics Library® fra Modelon. Det nye komponent bibliotek er resultatet af et teknologisk partnerskab med Modelon, der er en kendt udvikler af Modelica biblioteker af høj kvalitet. Med MapleSim Hydraulics Library fra Modelon kan ingeniørerne indarbejde industri-testede, hydrauliske komponenter gnidningsløst - og stadig få fuld fordel af alle de muligheder for modelkonstuktion, analyse og simulering, der findes i MapleSim.

MapleSim medfører en moderne tilgang til fysisk konstruktion af modeller, der dramatisk reducerer tiden til udvikling af modeller og analyser, mens der samtidig bliver fremstillet hurtig og meget pålidelig simulering. MapleSim gør det muligt at konstruere modeller på system niveau, så ingeniørerne kan kombinere hydrauliske undersystemer med anden dominans og analysere deres interaktioner.

MapleSims hydrauliske bibliotek fra Modelon indholder mere end 150 komponenter til konstruktion af modeller af pumper, motorer, cylindre, begrænsninger, ventiler, hydrauliske rørledninger, ækvavilente masser samt sensorer. Biblioteket sætter ingeniørerne i stand til at fremstille meget pålidelige modeller ved at tage oliekompression og kavitations effekter i betragtning, så resultatet er et ekstremt nøjagtigt billede af dynamikken i et system.

“Hydrauliske systemer er berygtede for at være vanskelige at skabe meget nøjagtige modeller af, men de er meget vigtige for forståelsen af hvad der sker i et system,” siger Dr. Laurent Bernardin, Executive Vice-President and Chief Scientist hos Maplesoft. “På grund af vort partnerskab med Modelon kan kunderne, inde i MapleSim miljøet, få øjeblikkelig fordel af den store ekspertise og erfaring, der står bag Modelon hydrauliske bibliotek, så de kan overholde - og gå ud over - kravene i deres system.”

“Modelon er forpligtet til at have førsteklasses biblioteker til hele Modelica samfundet, og vi er glade for at kunne tilbyde vort veletablerede, hydrauliske bibliotek til MapleSim kunderne,” siger dr. Hubertus Tummescheit, Chief Executive Officer of Modelon. “Udgivelsen af MapleSims hydrauliske bibliotek fra Modelon beviser styrken i Modelicas standard platform til den kreds, der udvikler systemer.”

Flere informationer om MapleSims hydrauliske bibliotek fra Modelon på www.maplesoft.com.

Om Modelon
Modelon er den globale ekspert med bedste praksis i system simulation og værktøjer, baserede på Modelica og FMI (Functional Mockup Interface) industri standarder. Modelon hjælper kunderne med at høste frugten af robuste MBSE (Model-Based Systems Engineering) strategier, mens de kan undgå de traditionelle forhindringer som binding til en sælger, inkompatibilitet af værktøjer og eneret til udviklingssprog.

Modelon blev grundlagt i 2005 af tidlige pionerer i den åbne Modelica bevægelse, og Modelon støtter Modelica og FMI samfundene aktivt gennem en ledelse, der ikke tænker kommercielt, samt med bidrag til udvikling og træning.

Modelon beskæftiger det største antal Modelica eksperter i verden, med kontorer i Sverige, Tyskland og USA. Modelons højt respekterede, førsteklasses kommercielle Modelica biblioteker muliggør succesrige MBSE initiativer for kunder, der bl.a. omfatter: Audi, BMW, Daimler, Saab Aerospace, Siemens, Tetrapak, Toyota, Volkswagen, Volvo Car Corporation og mange flere. Flere informationer på www.modelon.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP