www.industriogteknik.com
MAPLESOFT

Ny klikbar Calculus Studievejledning udnytter interaktive teknikker for at hjælpe de studerende med indlæring

E-bog fungerer også som vejledning til Maples tilgang til klikbar matematik (Clickable Math™).

Ny klikbar Calculus Studievejledning udnytter interaktive teknikker for at hjælpe de studerende med indlæring
Den nye Calculus Studievejledning e-bog fra Maplesoft gør udstrakt brug af Clickable Math™ teknikker til at udforske enkel variabel Calculus.

Maplesoft™ meddelte i dag, at de udgiver en helt ny Calculus Studievejledning, der er baseret på Maple™ – den matematiske computer software til udddannelse og forskning i matematik, konstruktion og videnskab.

Denne helt nye, 2. udgave udnytter Maples tilgang til klikbar matematik, til at dække kurser til introduktion i differential og integral enkelt variabel Calculus, så disse fundamentale emner bliver lettere forståelige for de studerende.

Vejledningen indeholder mere end 450 eksempler fra mere end 65 temaer.

Næsten alle problemer bliver løst ved at bruge interaktive, peg-og-klik metoder, så de studerende kan fokusere på de matematiske koncepter i stedet for de mekaniske detaljer. Der er opsummeringer af nøgle koncepter til hvert tema. Disse opsummeringer gør brug af Maples omfattende muligheder for visualisering, inklusive oplysende animationer, der ikke før har eksisteret i en traditionel, statisk studievejledning eller håndbog.

Underviserne kan bruge vejledningen som en manual til implementering af Calculus i Maple ved brugen af klikbare matematiske teknikker. Med sin systematiske dækning af alle former for enkel variabel Calculus, kan underviserne hurtigt lære hvordan der kan lægges vægt på Maples computerberegninger og visualisering i undervisningslokalet, så de studerende får fængende og oplysende eksempler på vigtige koncepter.

Da eksemplerne vises ved brug af klikbar matematik, skal hverken underviseren eller de studerende bruge tid på at lære syntaks eller huske kommandoer. I stedet kan de umiddelbart sætte fokus på at udforske og forstå matematikken.

“Maples tilgang til klikbar matematik, som det bliver demonstreret i Calculus Studievejledningen, illustrerer emnet og tilføjer den aha-virkning, der giver forståelse,” siger Dr. Robert Lopez, Emeritus Professor of Mathematics, Rose-Hulman Institute of Technology og Maple Fellow hos Maplesoft.

“De studenter, der bruger vejledningen, vil få uddybet deres forståelse for disse grundlæggende emner, og underviserne vil forstå hvordan værktøjerne i Maples klikbare matematik kan udnyttes fuldt ud, når der undervises i Calculus - og de kan tilføje den samme tilgang i deres andre kurser.”

For at få mere information om Maple og Calculus Studievejledningen - klik venligst ind på www.maplesoft.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP