www.industriogteknik.com
MAPLESOFT

Omsætningen i afdelingen for tjenesteydelser hos Maplesoft Engineering Solutions bliver større end 10 mio CAD

Kunderne får mindre risiko og opnår hurtigere introduktion af deres produkter på markedet ved at bruge Maplesofts ekspertise og værktøjer

Omsætningen i afdelingen for tjenesteydelser hos Maplesoft Engineering Solutions bliver større end 10 mio CAD
Maplesoft™ meddeler i dag, at omsætningen i afdelingen med rådgivende tjenesteydelser under Maplesoft Engineering Solutions er større end 10 mio CAD (canadiske dollars).

Maplesoft Engineering Solutions, der er en kombination af software værktøjer og rådgivende virksomhed, er designet til at hjælpe ingeniører med at reducere risici og komme hurtigere på markedet, og virke som en løftestang for kunderne sammen med ekspertisen hos Maplesofts ingeniører og deres værktøjer til fremstilling af modeller, simulering og analyse. Denne stærke kombination, der indeholder fremragende værdier, har medført en betydelig vækst i omsætningen af tjenesteydelser og skræddersyede løsninger.

Ingeniører fra alle kanter i verden udvikler bedre produkter, og kan gå hurtigere og mere effektivt til de opgaver, deres projekter indeholder, med Maplesoft Engineering Solutions. Med Maplesoft Engineering Solutions får ingeniørerne et tilbud om både værktøjer og tjenesteydelser, der kan hjælpe dem med at validere og optimere designet af produkter, producere simulerings koder meget hurtigt til hardware-in-the-loop og til andre typer af simuleringer, hvor hurtigheden er kritisk – og til at udvikle værktøjer til beregning af specialiserede analyser og design. Maplesoft Engineering Solutions understøtter også udvikling af modeller til kontrol af prognoser - dette er en avanceret teknik, der bruges til at forudsige adfærd i komplekse systemer.

Teamet hos Maplesoft Engineering Solutions har ekspertise indefor mange områder af ingeniørvirksomhed, og en udbredt erfaring indenfor design, der er baseret på modeller. Ved at udnytte de unikke egenskaber i MapleSim og Maple samt de avancerede design værktøjer fra Maplesoft, får ingeniørerne hjælp til at formindske risici ved produktudvikling, skabe bedre produkter og komme hurtigere på markedet. MapleSim og Maple kan også leveres til ingeniører, der kan bruge dem direkte i deres egne udviklingsprojekter. MapleSim er et avanceret værktøj på system niveau fra Maplesoft, der kan fremstille modeller, og som kan bruges til simulering. Værktøjerne indeholder moderne teknikker, der dramatisk reducerer den tid, der bruges til at udvikle modeller. MapleSim giver også større indsigt i systemers adfærd, og det kan fremstille hurtige, high-fidelity simuleringer. Maplesim er baseret på Maple, der er en teknisk computersoftware til ingeniører, matematikere og forskere.

Maplesoft Engineering Solutions bruges af kunder indenfor mange områder som f.eks. elektriske og hybrid-elektriske køretøjer, land transport, systemer til rumfart, batterier, minedrift samt fabrikation. Tidligere projekter har omfattet en robotarm til borearbejde i miner, en bevægelig platform til kørselssimulatorer, et værktøj til analyse af torsionsvibrationer til maritime fremdriftssystemer, batterier til hybrid-elektriske køretøjer samt maskiner til dialyse.

Selvom projekterne er vidt forskellige har de ofte følgende indhold:
High performance modeller af anlæg til hardware-in-the-loop (HIL) applikationer. Generering af high-fidelity modeller af anlæg i mange forskellige systemer til design resulterer ofte i koder, der ikke er hurtige nok til real-time HIL udførsel, og ingeniørerne må tit gå på kompromis med modellernes nøjagtighed og ydelsen af systemet. Maplesoft Engineering Solutions har hjulpet mange kunder med at opnå real-time implementering af deres modeller, hvor andre, konkurrerende virksomheder har fejlet med dette.

Analyse af stabiliteten i komplekse maskiner. Når en kompleks maskine bliver designet, er det vanskeligt at forudsige dens samlede, dynamiske stabilitet under drift, og der dukker ofte problemer frem ret sent i design processen, hvor de kan være meget dyre at rette. Med Maplesoft Engineering Solutions opnår Maplesofts kunder meget tidligt en meget større indsigt i den dynamiske adfærd i deres systemdesign. Denne tilgang har sparet flere hundrede tusinde dollars i ændringer af designet i de sene stadier - eller ved reparationer, når maskinerne er sat i drift.

Motion Control af multibody mekanismer. Det er en meget udfordrende proces at udvikle maskiner med mange interforbundne led. At afgøre den korrekte konfiguration til at opnå den færdige, ønskede bevægelse kræver højt specialiserede værktøjer og know-how. Ved hjælp af Maplesofts produkter og tjenesteydelser, der også omfatter brugen af specialiserede design værktøjer, der er udviket af Maplesoft teamet, får kunderne højteknologiske løsninger til deres problemer med Motion Control af multibody mekanismer.

Analyse af vibrationer og dæmpning. Analyse af vibrationer i komplekse maskiner fordrer avanceret, analytisk viden og kræver typisk en udvikling af skræddersyede løsninger. Med brugen af MapleSim og Maple har Maplesoft Engineering Solutions teamet arbejdet sammen med mange kunder om at udvikle modeller og værktøjer til design af systemer, der kan foretage analyse af vibrationer og dæmpning.

Batteriers termiske opførsel. Maplesoft har arbejdet sammen med mange kunder om udvikling af fysisk baserede prognose modeller af battericeller, der kan implementeres med en multidomæne systemmodel af deres produkter. Sådanne modeller kan bruges til at få en bedre forståelse af varmeflowet i et batteri. Varmeflow er en kritisk og farlig faktor, der kan få batteriet til at overophede, men designet kan justeres til at undgå disse omstændigheder.

”Virksomheder kan stå over for vanskelige udfordringer, når det drejer sig om ingeniørmæssigt design – som eksempelvis sammenhængen mellem behov, der er i konflikt, korte deadlines, utilstrækkelige værktøjer og mangel på ressourcer, der alt sammen kan være en hindring for at få arbejdet gjort”, siger Laurent Bernardin, Executive Vice President hos Maplesoft. ”Maplesoft Engineering Solutions kan yde assistance der, hvor det er mest nødvendigt, hvadenten det drejer sig om hjælp til en eller flere faser af et projekt, til at udvikle en komplet turn-key løsning eller til at levere moderne software værktøjer, der sætter ingeniørerne i stand til at gå direkte i gang med udfordringerne. Det er dette exceptionelle tilbud, der har været med til at accelerere væksten i vore tjenesteydelser i de senere år.”

For at få flere informationer om Maplesoft Engineering Solutions – klik venligst ind på www.maplesoft.com.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP