www.industriogteknik.com
MAPLESOFT

Ny udgave af MapleSim gør udvikling af modeller hurtigere - med forbedret brugbarhed

Udvidede konnektivitets add-ons forbedrer integrering af rækken af værktøjer

Maplesoft™ offentliggjorde i dag en ny udgave af MapleSim™, der er den avancerede platform til modelkonstruktion og simulering. Med forbedret brugbarhed indenfor mange forskellige aspekter i interfacet sætter MapleSim 6.2 større fart på udvikling af både enkle og komplekse modeller. Dertil kommer, at nye og forbedrede add-ons udvider MapleSims områder med modeller, så de nu også omfatter hydraulik og forbedret konnektivitet i rækken af værktøjer.

MapleSim har en moderne tilgang til konstruktion af fysiske modeller og simulering, så tiden, der bruges til at udvikle modeller og analyser, bliver reduceret betydeligt, samtidig med at der bliver fremstillet high-fidelity simuleringer. Forbedringer i interfacet til MapleSim 6.2. giver ingeniørerne mulighed for at skabe modeller hurtigere end nogen sinde før. Med nye måder til at forbinde komponenter, bedre line routings, der kombinerer forbedret, automatisk lay-out med finere manuel kontrol, samt parameter lister, der er nemmere at administrere, bliver presserende opgaver nemmere og hurtigere at udføre. Flere avancerede funktioner, som for eksempel automatisk behandling af informationer om masse og inerti til CAD geometriske komponenter, og et Modelica code overblik, der viser kommentarer, giver yderligere besparelser i den tid, der bruges til at konstruere modeller.

Af andre forbedringer kan nævnes udvidelser af mange af de konnektivitets add-ons, der gør det muligt for ingeniører at integrere MapleSim i deres række af værktøjer. Konnektorerne til Simulink®, JMAG®-RT, VI-CarRealTime™, B&R Automation Studio og FMI er alle blevet forbedrede i denne udgave. Et nyt add-on bibliotek, MapleSim Hydraulics Library® fra Modelon, sikrer en stærkt forøget kapacitet til konstruktion af avancerede, hydrauliske komponenter.

“Med den intuitive tilgang til fysisk konstruktion af modeller, ‘white-box’ miljøet til modelkonstruktion samt ekstremt hurtig, autogenereret kode, hjælper MapleSim ingeniørerne i designafdelingerne til at opnå og komme ud over kravene til deres system niveau,” siger dr. Laurent Bernardin, Executive Vice-President og Chief Scientist hos Maplesoft. “MapleSim 6.2 indeholder mange forslag fra vore kunder til yderligere forbedring af modelkonstruktion, så opbygningen af modeller er hurtigere og nemmere end nogensinde før.”

MapleSim 6.2. fås både på engelsk og japansk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP