www.industriogteknik.com
MAPLESOFT

Maple IDE medfører dramatisk kortere udviklingstid

Udviklingsmiljø er ideelt til at styre projekter i Maple sproget

Maple IDE medfører dramatisk kortere udviklingstid
Maple IDE udgør et professionelt udviklingsmiljø, der gør det nemmere at udnytte den fulde styrke i Maples programmeringssprog.

Maplesoft™ har netop præsenteret et nyt medlem af Maple™ produktfamilien, Maple IDE. Maple IDE fra DigiArea Inc. er et integreret udviklingsmiljø til Maple programmeringssprog, der forbedrer produktiviteten ved at indeholde avancerede værktøjer til at skrive og administrere Maple projekter. Maple IDE, der er baseret på Eclipse™ platformen, har et skræddersyet miljø i industristandard, der er beregnet til medium- til storskala Maple udviklingsprojekter.
 
Maple sproget har en indbygget viden om matematiske datastrukturer og koncepter, support til at skrive mange-trådede parallelle programmer, såvel som et omfattende bibliotek af eksisterende kommandoer og algoritmer. Mere end 90 procent af algoritmerne, der er indbygget i Maple, er blevet implementeret ved brug af Maple programmeringssprog. Det samme sprog står til rådighed for enhver Maple bruger til at fremstille scripts, til at implementere nye algoritmer og til udvidelse af Maple systemet. Maple IDE gør det dramatisk nemmere for Maple brugere at oprette, administrere og opdatere biblioteker med Maple kode.
 
Maple IDE features omfatter muligheden for hurtigt at browse og søge gennem kilde hierarkier, automatisk fremhævelse, formattering baseret på syntaks- og semantik egenskaber i koderne, navigering, test og meget mere. Maple IDE hjælper udviklere til at skrive, opdatere, administrere og forstå kode, så projekterne kan færdiggøres hurtigere, med færre fejl, og senere forbedringer kan ligeledes foretages nemmere.
 
”Sammen med vor partner DigiArea inc. har vi skabt et moderne udviklingsmiljø ovenpå det populære Eclipse framework,” siger dr. Laurent Bernardin, Executive Vice-President og Chief Scientist hos
Maplesoft.
 
”Maple IDE medfører et stærkt og velkendt miljø for erfarne programmører, mens nye programmører får værdifuld støtte til at starte programmeringen. Programmering af medium til store biblioteker i Maple bliver pludselig en realiserbar mulighed for flere kunder.”
 
”Vi er begejstrede for at være partner med Maplesoft, så dette nye produkt kan komme ud til Maple brugerne,” sagde Oleksandr Shkliaiev, President, DigiArea. 
 
”En begynder kan lære Maple sproget hurtigere ved at arbejde med MapleIDE, og avancerede udviklere får et fuldt udvalg af værktøjer til professionel Maple programmering.”
 
Se www.maplesoft.com for yderligere oplysninger.
 


Maple IDE medfører dramatisk kortere udviklingstid

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP