www.industriogteknik.com
Getac

Antarctic Fire Angels gennemfører banebrydende ekspedition med hjælp fra robust Getac-teknologi

Getacs helrobuste UX10-tablet blev brugt til medicinsk forskning og aftenunderholdning under den 52 dage lange rejse gennem et af verdens mest barske miljøer.

  www.getac.com
Antarctic Fire Angels gennemfører banebrydende ekspedition med hjælp fra robust Getac-teknologi
Antarctic Fire Angels, to brandfolk fra Wales, har gennemført deres banebrydende ekspedition fra Union Glacier til Constellation Inlet og frem til Sydpolen, hvilket gør dem til det første team, der udelukkende består af kvinder fra beredskabstjenesten, som har gennemført turen uden støtte.

Georgina ‘George’ Gilbert og Rebecca ‘Bex’ Openshaw-Rowe tilbagelagde den 1.230 km lange rute på ski på 52 dage, 10 timer og 30 minutter for at opfylde en drøm, der første gang så dagens lys for over fire år siden. Undervejs var de nødt til at navigere rundt om utallige dødsensfarlige dybe spalter, ofte i snestorme og i temperaturer under frysepunktet, hvor blot nogle få sekunders ophold kan medføre forfrysninger.


Antarctic Fire Angels gennemfører banebrydende ekspedition med hjælp fra robust Getac-teknologi

Eftersom det var en ekspedition uden støtte, trak George og Bex alt det, de skulle bruge, på slæder, såkaldte pulke, der vejede over 110 kg ved ekspeditionens begyndelse. Dette omfattede al mad, medicinske forsyninger og teknologi, der var nødvendigt for at nå Sydpolen uden hjælp. Ud over specialudstyr såsom GPS-sendere og satellitnavigationsudstyr havde George og Bex en helrobust Getac UX10-tablet med på turen. Med den kunne de foretage vigtig medicinsk forskning for Cardiff University under ekspeditionen samt få glæde af medieunderholdning, når dagens anstrengelser var overstået. 

Getacs UX10 er udviklet til brug i de meget udfordrende miljøer og barske vejrforhold, der hersker i f.eks. Antarktis. Med IP66 og MIL-STD 810H-certificering af militærkvalitet kan den klare brug ved temperaturer på ned til -29 °C og er modstandsdygtig over for vand, støv og fald på 1,8 m. Dens højkapacitetsbatterier giver desuden lang driftstid mellem opladninger, hvilket gør den ideel til teamets behov.

Antarctic Fire Angels gennemfører banebrydende ekspedition med hjælp fra robust Getac-teknologi
“I et ekstremt miljø som Antarktis skal du kunne stole 100 % på dit udstyr, og vi vidste, at kun hårdfør teknologi ville kunne klare det,” udtaler George. “Når vi var færdige med dagens rute på ski, læssede vi hurtigt vores pulke af, slog lejr og smed UX10’en ind i teltet, hvor vi brugte den hver aften under hele ekspeditionen. Den virkede uden problemer fra dag ét og under hele ekspeditionen, lige som vi forventede, at den ville.”

“Getac er stolt over at kunne understøtte Antarctic Fire Angels på deres banebrydende ekspedition til Sydpolen,” udtaler Paul Waddilove, administrerende direktør for Getac UK Ltd. “Fra det øjeblik, vi hørte om deres planer, vidste vi, at UX10’en ville være et fantastisk udstyr til ekspeditionen takket være dens helrobuste konstruktion, driftssikre brug ved lave temperaturer og kompakte størrelse. Jeg vil gerne på vegne af Getac ønske George og Bex tillykke med gennemførelsen af deres utrolige færd og for at have bevist, at hvis du tror på dig selv, så er alt muligt!”

Som Getacs chef for offentlig sikkerhed, Will Hitch, der er tidligere medlem af beredskabstjenesten, tilføjer: “Det var det perfekte projekt til at demonstrere UX10’s egenskaber, men det er også en hensigtserklæring fra Getac UK om, at vi ønsker at støtte menneskene bag uniformen og levere robuste teknologiløsninger til dem. Det er netop ved at gøre begge dele, at vi adskiller os fra andre.”

Du kan få yderligere oplysninger om Antarctic Fire Angels ved at gå ind på https://antarcticfireangels.co.uk.


Antarctic Fire Angels gennemfører banebrydende ekspedition med hjælp fra robust Getac-teknologi

Du kan få yderligere oplysninger om Getacs helrobuste UX10-tablet ved at gå ind på www.getac.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP