www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks præsenterer Anybus Defender serien af industrielle sikkerhedsapparater

HMS Networks lancerer Anybus Defender, der er en serie af industrielle sikkerhedsapparater til netværk, der er designet til at beskytte kritiske infrastrukturer.

  www.hms-networks.com
HMS Networks præsenterer Anybus Defender serien af industrielle sikkerhedsapparater
 

Når cybertrusler i stigende grad målrettes mod industrielle omgivelser, stiller Anybus Defender serien en firewall til rådighed, der beskytter operationelle teknologinetværk (OT). Serien er specielt designet til industrielle kontrolsystemer, der omfatter primære anvendelsesområder som netværkssegmentering i overensstemmelse med ISA/IEC 62443-3-3, Network Address Translation med trafikfiltrering og dyb pakkeinspektion (DPI) af industrielle protokoller for at sikre en dybdegående beskyttelse af industrielle aktiver. Serien er ideel for maskinbyggere, der ønsker at indbygge sikkerhed i deres tilbud, samt for ejere af aktiver indenfor fremstilling af kritiske infrastrukturer, som ønsker at opgradere deres eksisterende netværk med nye strategier til beskyttelse.

Anybus Defender-serien indeholder fire forskellige modeller for at imødekomme forskellige sikkerhedsbehov:
  • Anybus Defender Compact 1004 - En pladsbesparende løsning til mindre, industrielle miljøer, der indeholder robust beskyttelse uden at gå på kompromis med mulighederne for beskyttelse
  • Anybus Defender 4002 – En alsidig firewall, der er designet til mellemstore netværk - den kombinerer avanceret sikkerhed med nem anvendelse
  • Anybus Defender 6004 – Ideel til større installationer, denne udgave leverer forbedrede sikkerhedsmuligheder og omfattende netværksbeskyttelse
  • Anybus Defender 6024 – Flagskibsmodellen, der er designet til de mest krævende, industrielle applikationer, den indeholder omfattende sikkerhed og netværksdækning

Anybus Defender serien er ideel til fysiske segmenteringsstrategier, og leveres med forskellige portkonfigurationer – fra RJ-45 ethernet til SFP porte, der understøtter kobber- og fiberforbindelser. Anybus Defender 4002, 6004 og 6024 leveres med tre forskellige licenser, der muliggør forskellige scenarier for sikkerhedsbrug.

Nøglefunktioner i Anybus Defender-serien:

Industriel sikkerhed: Designet til at modstå de barske forhold i industrielle miljøer har Anybus Defender apparaterne pålidelig ydelse i udfordrende omgivelser.
Skalerbare løsninger: Uanset om det drejer sig om små-, mellem- eller store virksomheder, indeholder Anybus Defender skalerbare sikkerhedsmuligheder, der er skræddersyet til de specifikke behov i netværket.
ICS-bevidst software: Indbygget, industriel erkendelse af aktiver og muligheder for politikstyring af industrielle protokoller med automatisk oprettelse af regler, der gør det muligt for administratoren at se, hvad han administrerer – og have detaljeret og nem kontrol med netværkstrafikken. En valgfri, central CyberSecurity Consol software kan anvendes til at administrere en flåde af Anybus Defenders i et simpelt interface til netbrugere.


HMS Networks præsenterer Anybus Defender serien af industrielle sikkerhedsapparater

”Vi er begejstrede over at kunne introducere Anybus Defender serien, der repræsenterer et nøgleelement, der er nødvendigt til moderne netværkssikkerhed,” siger Thomas Vasen, Business Development Manager Network Security.
”Efterhånden som industrielle netværk bliver stadigt mere forbundne, bliver behovet for sikkerhedsforanstaltninger mere påkrævet. Reguleringer som NIS2 og standarder som 62443-3-3 gør, at kunderne skal foretage fysiske segmenteringer for at adskille deres maskiner og kritiske aktiver. Anybus Defender serien tilbyder pålidelige, skalerbare og brugervenlige løsninger til øget synlighed - og formindsker risici for, og virkningerne af, et brud.”

Anybus Defender serien kan leveres nu ved bestilling gennem HMS Networks globale netværk af partnere og distributører. For at få flere oplysninger: Besøg venligst www.hms-networks.com, eller kontakt den lokale repræsentant for HMS Networks.
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP