www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon® fjernløsninger fra HMS Networks styrker sikkerheden

Ewon® fjernløsninger fra HMS Networks har altid haft sikkerhed som højeste prioritet. For nylig blev Ewon Cosy+, en løsning til fjernadgang, vurderet mod IEC 62443-4-2 kriterier af NVISO, der er en globalt anerkendt ekspert i cybersikkerhed. Efterhånden som branchen udvikler sig, gør standarderne for ekspertise det samme, med IEC 62443 som benchmark for cybersikkerhed indenfor industriel automationsteknologi.

  www.hms-networks.com
Ewon® fjernløsninger fra HMS Networks styrker sikkerheden

Forståelse for 62443 standarderne
IEC 62443 standarderne har en omfattende ramme for beskyttelse mod cybertrusler af industrielt udstyr, og komplementerer den allerede etablerede ISO 27001 ramme, som primært fokuserer på it-sikkerhed. IEC 62443 standarderne skitserer de væsentlige krav til beskyttelse af industrielle systemer mod sikkerhedsbrud. For maskinbyggere, systemintegratorer og fabriksoperatører er overholdelse af IEC 62443 afgørende for IIoT sikkerhed.

Cédric Bassem, Senior Manager Application og Product Security hos NVISO, siger:
”En af styrkerne ved IEC 63443 er, at den opstiller en ramme, som IIoT fabrikanter kan anvende til at tilpasse deres enheders sikkerhedskrav til fabrikkernes mål for cybersikkerhed.”

Implementering af IEC 62443 standarder
Udvikling af en sikker automatiseringsløsning begynder med at identificere risici gennem en detaljeret analyse af trusler for de involverede systemer og komponenter. Det fører til oprettelsen af en robust sikkerhedsplan. Næste trin omfatter etablering af passende processer og sikring af, at personalet bliver trænet i sikkerhedsprotokoller. Sikkerhed strækker sig, udover teknologi, til at omfatte veldefinerede processer og kvalificeret personale.

Med cybertrusler, der stadig udvikler sig, er det bydende nødvendigt, at beskyttelsessystemer også tilpasser sig over tid for at opretholde sikkerheden.

Ewon Cosy+ er blevet vurderet efter IEC 62443-4-2 kriterierne
For Ewon fjernløsninger fra HMS Networks er det altafgørende sikkerheden. Engagementet i cybersikkerhed demonstreres gennem overholdelse af certificeringsstandarder som ISO 27001.

For at opretholde de højeste standarder for cybersikkerhed samarbejder HMS Networks med NVISO, en førende uafhængig organisation, der specialiserer sig i industriel cybersikkerhed. NVISO styrker Ewons sikkerhedsforanstaltninger ved at udføre regelmæssige tests, tilbyde træning og foretage andre, tilbagevendende verifikationer af sikkerheden.

For nylig blev Ewon Cosy+, med støtte fra NVISO, evalueret mod IEC 62443-4-2 standarderne. Baseret på evalueringsresultaterne er Ewon® fra HMS Networks overbevist om, at deres produkt problemfrit kan integreres i kundernes miljøer, og understøtte deres IEC 62443 implementering og køreplan.

Vigtigheden af cybersikkerhed i IIoT
Sébastien Thinnes, Ewon Product & Marketing Director, understreger vigtigheden af cybersikkerhed og IEC 62443 for kunder:
”Sikkerheden i vore IIoT-løsninger er altafgørende. Ved at implementere IEC 62443 standarder sikrer vi, at vore produkter yder robust beskyttelse mod nye trusler - og beskytter vore kunders industrielle virksomhed.”
For flere informationer, se venligst www.hms-networks.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP