www.industriogteknik.com
Parker News

Parkers nye T7G-serie af hydrauliske pumper er perfekt egnet til alle moderne lastbilsdrev

Pump & Motor Division Europe hos Parker Hannifin, som er globalt førende inden for Motion & Control-teknologier, har annonceret lanceringen af deres nye T7G-serie af hydrauliske pumper til lastbiler.

  www.parker.com
Parkers nye T7G-serie af hydrauliske pumper er perfekt egnet til alle moderne lastbilsdrev

Nye, stærkere huse kombineret med Parkers nyeste pumpeteknologi til drev med variabel hastighed gør denne serie af enkelte og dobbelte hydrauliske vingepumper perfekt til installation i enhver type lastbil med monteringsstandard ISO 7653. Denne nye serie er en forbedring i forhold til den tidligere T6G-serie, idet den ikke kun er designet til brug i diesellastbiler, men også til hybrid-, el- og brintkøretøjer.

T7G-serien af vingepumper er udviklet til krævende applikationer og tilbyder OEM-kunder og slutbrugere optimal ydelse, holdbarhed og omkostningsbesparelser. Nye funktioner omfatter forbedret trykkapacitet og høje driftshastigheder (op til 3.600 o/min) med henblik på optimal effektivitet samt bedre koldstartskapacitet. Driftsikkerheden er også garanteret, da disse kvalitetsprodukter er resultatet af mange års kontinuerlige forbedringer baseret på Parker Denison Technologys enestående ekspertise.

T7G-serien af hydrauliske pumper byder på en bred vifte af driftshastigheder, og som med alle T7-vingepumper forbliver ydelsen meget stabil over tid, hvilket gør disse pumper til en ideel løsning til moderne hydraulisk betjente maskiner. Med en kortere længde og lettere huse er hydrauliske T7G-pumper designet til at være nemmere at installere, samtidig med at de opfylder de nyeste specifikationer for lastbilproducenter. De fås som enkelt- eller dobbeltpumper med flere forskellige fortrængningsmuligheder, der matcher individuelle applikationsbehov.

"Den nye T7G-serie har et robust, optimeret design, der tilbyder en forbedret, omkostningseffektiv løsning til lastbiler, der drives af traditionelle eller vedvarende brændstoffer," fortæller Patrick Plassart, Market Development Manager, PMDE Division, Parker Hannifin. "De er resultatet af mange års tæt samarbejde med vores kunder og af en innovativ tankegang i vores teams, hvor man konstant tilpasser vores unikke Parker Denison Vane-teknologi, så den opfylder nye behov på markedet."

Find mere information under Mobil pumpe til montering af kraftudtag – Serie T7G.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP