www.industriogteknik.com
Getac

Getac lancerer verdens første robuste laptop, der er forberedt til AI

Den helt nye S510 kombinerer AI-teknologi med robust design og en 15,6” skærm for optimal produktivitet inden for en lang række områder.

Getac lancerer verdens første robuste laptop, der er forberedt til AI

Nyheder kort fortalt:

• S510 er verdens første robuste laptop, der er forberedt til AI1, til fagfolk inden for forsyningsindustrien, offentlig sikkerhed, produktions- og bilindustrien

• Dens kombination af en kraftfuld ydeevne og robust driftssikkerhed sikrer problemfri anvendelse af AI-baserede applikationer

• I overensstemmelse med Getacs arbejde inden for bæredygtigt design består S510'erens kabinet delvist af genanvendt materiale (PCR)


Getac lancerer verdens første robuste laptop, der er forberedt til AI

TELFORD

,: Getac har i dag lanceret sin helt nye robuste S510-laptop, der er forberedt til AI, som betyder, at virksomheder inden for f.eks. forsyningsindustrien, offentlig sikkerhed, produktions- og bilindustrien kan drage fordel af avanceret AI i deres daglige arbejde.

En enhed, som er forberedt til AI og bygget til øget produktivitet
Med den nye S510 kan medarbejderne opnå væsentlige produktivitetsfordele ved AI-baserede applikationer. En Intel® CoreTM Ultra 5/7-processor med Intel® AI Boost og Intel® Graphics giver brugeren nem adgang til kraftfuld ydeevne, og en dedikeret Microsoft Copilot-nøgle aktiverer hurtigt AI-funktionalitet, når der er behov for det.

S510 kombinerer denne innovative funktion med MIL-STD-810H- og IP53-certificering med modstandsdygtighed over for fald på 0,9 m og vibrationsbestandighed, så brugerne kan arbejde sikkert. S510 har desuden et 15,6” display med 1.000 nits lysstyrke og Getacs ikke-lysfølsomme teknologi til optimal multifunktionalitet ved mange forskellige lysforhold. Derudover har enheden robuste tilslutningsmuligheder, herunder wi-fi 6E og Bluetooth 5.3 som standard, med 4G-LTE og 5G Sub-6 som ekstraudstyr, der sikrer konstant forbindelse.


Getac lancerer verdens første robuste laptop, der er forberedt til AI

Til trods for den store skærm og den robuste funktionalitet vejer S510 kun 2,35 kg, hvilket gør den nem at tage med sig, og dens hot-swap-batterifunktion understøtter langvarig drift. Det bæredygtige design er desuden et udtryk for Getacs miljømæssige ansvarlighed, da en betydelig del af dens kabinet består af genanvendt materiale (PCR).

S510 kan konfigureres efter brugernes individuelle behov med ekstraudstyr såsom dobbelte Thunderbolt 4-porte til hurtigere dataoverførsel, op til 64 GB DDR5 (8 GB som standard) og op til 2 TB PCIe NVMe SSD-lager (256 GB som standard). Yderligere ekstraudstyr omfatter en laserstregkodelæser, DVD Super Multi-drev, ekstra lagringsenhed og/eller NVIDIA GPU.


Getac lancerer verdens første robuste laptop, der er forberedt til AI

Næste generation af AI-baserede applikationer

S510'erens kraftfulde specifikation og robuste funktionalitet gør den til den perfekte hardwareplatform til mange forskellige AI-baserede applikationer. For eksempel kan fagfolk inden for offentlig sikkerhed minimere baggrundsstøj, når der laves interviews eller optages vidneforklaringer, hvilket forbedrer optagelsens klarhed. På autoværksteder kan man fremskynde fejlfindingsprocessen ved brug af algoritmer i realtid. Produktionsvirksomheder fortsætter med at indføre intelligente og autonome funktioner og dermed optimere deres forsyningskæde. Og inden for forsyningsvirksomheder kan man bruge AI-baserede applikationer til hurtigt at analysere feltdata og identificere kritiske infrastrukturproblemer, inden der indtræffer dyr og ikke-planlagt nedetid.


Getac lancerer verdens første robuste laptop, der er forberedt til AI

“Vi er først lige begyndt at tage hul på mulighederne inden for AI-baserede applikationer og de fordele, de kan have for virksomheder i mange forskellige brancher,” udtaler James Hwang, administrerende direktør for Getac Technology Corporation. “Den nye S510 kombinerer fremtidssikret ydeevne med robust driftssikkerhed i en kompakt og let pakke, der gør det muligt for brugerne at implementere den nyeste AI-baserede innovation uden problemer.”

Den nye S510 fås nu. Du kan få yderligere oplysninger på www.getac.com

Efter vores bedste overbevisning er dette produkt den første robuste bærbare computer med den nyeste Intel Core Ultra-processor og Microsoft Copilot-nøgle.

Om Getac.
Getac Technology Corporation er globalt førende inden for robust mobilteknologi og intelligente videoløsninger, herunder bærbare computere, tablets, software, kropskameraer, video i bilen, digital bevisstyring og løsninger til videoanalyse af virksomheder. Getacs løsninger og services er designet til at muliggøre ekstraordinære oplevelser for arbejdet i frontlinjen i udfordrende miljøer. I dag betjener Getac kunder i mere end 100 lande inden for forsvar, offentlig sikkerhed, ambulance, brandvæsen og redningstjeneste, forsyningsvirksomheder, bilindustrien, naturressourcer, fabrikation, transport og logistik. Deltag i Getac Industry-bloggen eller følg virksomheden på LinkedIn og YouTube.

Getac og Getac-logoet er varemærker, der tilhører Getac Holdings Corporation eller dets tilknyttede selskaber. Andre mærker eller varemærker tilhører deres respektive ejere. ©2024 Getac Technology Corporation.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP