www.industriogteknik.com
Seco Tools

Seco åbner op for forandring med fremtidsorienteret rebranding

Seco, en af de førende globale leverandører af løsninger til spåntagning, har netop lanceret en drastisk opdateret visuel identitet samt en langsigtet strategi for brandet. Koncernen beskriver tiltaget som det første i en række større skridt frem mod, at forretningen positionerer sig som et førende globalt navn inden for industriel innovation, effektivitet og bæredygtighed.


Det nye brand gik i luften i går, og det vil blive fulgt af en række lanceringsaktiviteter, blandt andet arrangementer, kampagner, produktlanceringer og afsløring af nye serviceydelser. Det gamle logo blev i høj grad forbundet med arven fra fortiden – og opdateringen af det er nok det, man først lægger mærke til i forhold til den nye branding. Det nye logo er en videreudvikling af det gamle: Det bygger på de ikoniske klare og positive farver, for det er en meget stor del af Secos identitet.

"Fordi så meget af vores arbejde sker inden for banebrydende innovation, ville vi gerne have, at vores nye brand også skulle se banebrydende ud. Det skulle have et rent udtryk, være moderne og udtrykke, at vi er klar til fremtiden. Vi glæder os allesammen i høj grad til at vise det frem for hele verden, og vi er spændte på at høre, hvad folk synes om det. Og der er meget mere på vej," siger Bettina Palmen, som er Secos Brand Manager.

"Det nye visuelle design er kun begyndelsen på den spændende rejse, vi er i gang med. Samtidig udvider vi vores produktpalet med nye med nye serviceydelser og digitale løsninger, der imødekommer nye, udfordrende behov hos kunderne. Det glæder mig meget at opleve, at den del af vores virksomheder vokser, fordi det på perfekt vis viser, hvor dybt engagerede vi er i fremtiden. Vi er ved at tage nogle enorme skridt som virksomhed, og i dag glæder vi os over at afsløre ét af dem – nemlig vores nye branding," siger Secos President Stefan Steenstrup.

https://www.secotools.com/article/125081Seco åbner op for forandring med fremtidsorienteret rebranding
Seco Rebranding


Seco åbner op for forandring med fremtidsorienteret rebranding
Seco Logotype

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP