www.industriogteknik.com
Seco Tools

Secos SN8-13-spiralfræsesystem giver større ydeevne – og en lavere pris pr. skær

For at imødekomme fremstillingsvirksomhedernes ønske om at kunne tilbyde kunderne en lavere pris for dele er Secos nye SN8-13-spiralfræsesystem udstyret med vendbare dobbeltskær med otte skærægge. Det reducerer omkostningerne pr. skær betydeligt og optimerer sporstikning, hjørnefræsning og cirkulær grovfræsning.

Skæreværktøjet er konstrueret til krævende opgaver i ISO P-, M-, K- og S-materialer og leveres i applikationsspecifikke design med venstre- og højresnoet gevind, halv- eller fuldeffektiv tandfunktionalitet, vendbart skær med to fronter og mange radiusmuligheder, der forlænger standtiden og giver optimal spånafgang. SN8-13-spiralfræsesystemet er pålideligt og brugervenligt, og det eliminerer også forkert indeksering af vendbare frontskær og spiralskær, hvilket reducerer operatørfejl.

"Fremstillingsvirksomheder oplever konstant prispres, og det tvinger dem til at finde besparelser i produktionen, overalt hvor det er muligt, samtidig med at kvaliteten og fortjenesten skal opretholdes", forklarer Benoît Patriarca, som er Global Product Manager, Helical Milling hos Seco Tools. "Takket være SN8-13-spiralfræsesystemets unikke design, kombineret med højtydende skærgeometrier og -kvaliteter, kan fremstillingsvirksomhederne opnå alle disse mål med ét værktøj."

Perfekt skærindeksering
Forkert skærindeksering kan resultere i nedetid på maskinen, kvalitetsproblemer og kassationer. For at eliminere risikoen for fejl er SN8-13-fræserne specialdesignet, så montering af front- og spiralskær er indlysende nemt, også for uerfarne operatører.

Økonomisk fordelagtigt alternativ
Som et økonomisk fordelagtigt alternativ til fræseprodukter til spåndybder fra 50 mm op til 100 mm tilbyder Seco SN8-13-fræsesystemet i en række underserier, der er udstyret med SN13-spiralskær. Underserierne omfatter:

  •  R217/220.82: XO16-skær til standardbrug
  •  R217/220.82-H: Ac15-skær til krævende opgaver
  •  R217/220.81: AC15-skær til situationer med lavt strømforbrug
  •  R217/220.81-K: AC15-skær til situationer med svag fiksering

Serien er designet med dorntilslutninger, der passer til de fleste standardværktøjsholdere og til Seco Weldon-, Weldon- og Capto-grænseflader.

Få mere at vide om funktioner og specifikationer for Secos SN8-13-spiralfræsesystem ved at kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge www.secotools.com/milling.

The article on our site: https://www.secotools.com/article/122642


Secos SN8-13-spiralfræsesystem giver større ydeevne – og en lavere pris pr. skær
Seco Helical SN8-13 Milling System

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP