www.industriogteknik.com
Parker News

Parker Technopolymer-ventil tilbyder installation og vedligeholdelse uden værktøj

Parker Hannifin har lanceret Q og C Series Technopolymer ventilsystemet, en banebrydende standard for drikkevareautomatindustrien.

Parker Technopolymer-ventil tilbyder installation og vedligeholdelse uden værktøj

Dette sortiment er nyskabende på flere måder og har designfordele på markedet for magnetventil-teknologier til håndtering af væske. Technopolymer-ventilsystemet i Q-serien er designet til at være nemmest at installere og vedligeholde takket være et push-to-connect-system med et koncept, hvor værktøj ikke er nødvendigt. C-seriens patron er en magnetventil til engangsbrug, der fuldender Q-serien.

C-serien kan bestilles som alternativ til Q-seriens indbyggede patron eller integreres i et hulrum, der er designet i overensstemmelse med måltegninger til realisering af manifolds eller specifikke systemer.

Det nye sortiment opfylder kundernes og det relaterede branchesegments uafklarede behov takket være installationen, der ikke kræver værktøj, enkel vedligeholdelse, tilgængelighed og uovertruffen oppetid samt den pålidelighed og holdbarhed, der kendetegner Parkers produkter.

Den komplette magnetventil er designet ud fra et koncept med engangspatroner. Patronen er en komplet ventil, der integrerer alle de bevægelige elementer og dem, der kan blive slidt. Både rutinemæssig forebyggende og ikke-planlagt vedligeholdelse af produktet kan nu udføres på stedet, og engangspatronen skal bare udskiftes med en ny. Klemmen, der blokerer ventilspolen i enheden, kan bruges til at trække engangspatronen ud.

Parkers Technopolymer-sortiment er udstyret med Parker Tracking System (PTS). PTS er en løsning til mærkning og administration af aktiver, der udvikles, hostes og understøttes af Parker Hannifin. Den kan bruges til at mærke og administrere både Parkers og andre leverandørers dele. Den giver mulighed for øjeblikkelig sporing, dokumenter lige ved hånden og tekniske specifikationer samt tilgængelige kontaktpunkter på installationsstedet, hvilket forbedrer kundeoplevelsen og gør disse produkter til en vigtig teknologi.

Det modulære koncept til Parker-produkterne med separate magnetventiler og elektriske dele giver kunden mere fleksibilitet takket være muligheden for mange kombinationer. Denne forbedrede fleksibilitet betyder, at distributører skal have betydeligt færre ventiler på lager, samtidig med at de får det samme kapacitetsniveau. Parker har uovertruffen erfaring med at udvikle kundetilpassede produktløsninger, der overholder de højeste tekniske, miljømæssige, energimæssige og driftsmæssige krav.

Du kan finde flere oplysninger om Technopolymer-ventilsystemet i Q-serien og C-serien på:

https://ph.parker.com/dk/da/q-series
https://ph.parker.com/dk/da/c-series.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP