www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks præsenterer nye Ewon løsninger til fjernopkobling, hvor hardware mødes med software

Fra 17. april forstærker HMS Networks deres løsninger til fjernopkobling ved at lancere WEBfactory i4connected og i4scada under Ewon® brandet. Software løsningerne blev erhvervet for nylig. Det nye tilbud giver maskinbyggere og deres kunder en end-to-end IoT løsning, som indsamler data fra maskiner og præsenterer dem i et netinterface, der er nemt at bruge.

HMS Networks præsenterer nye Ewon løsninger til fjernopkobling, hvor hardware mødes med software

Ewon i4connected


Ewon tilbudet fra HMS Networks omfatter verdens mest brugte løsninger for fjernopkoblinger til maskiner, der gør det muligt at sikre fjernadgang til maskindata og indsamle data til proaktiv og effektiv vedligeholdelse af maskinerne.

Med de nye i4 software løsninger bliver maskinbyggere og deres kunder i stand til at visualisere data fra opkoblede maskiner i et netinterface så det bliver nemmere at foretage beslutninger og udøve kontrol og service – med et minimum af risici for kostbar nedetid af maskiner og systemer.

Hvordan virker det?
Lige så snart en Ewon gateway – Flexy eller Netbiter – er blevet installeret i en maskine, kan Ewon i4connected softwaren gå i arbejde. I4connected indsamler data fra Ewon gateway'erne og præsenterer dem for brugeren på et nemt forståeligt, grafisk brugerinterface. Komplekse industrielle processer vises på en nem måde, så brugeren er i stand til sikkert at tilkoble sig og få data fra anlæg, bygninger, maskiner, udstyr og sensorer. I i4connected kan data visualiseres og analyseres i realtid, så brugeren får hjælp til at tage beslutninger, der er baseret på data, og at udføre forudsigelig vedligeholdelse.

Samtidig kan fabriksejere og systemintegratorer med Ewon i4scada få fordele af en fuldt ud netbaseret SCADA software, der kan hjælpe dem med at forbedre effektiviteten af komplekse, industrielle processer på stedet – i realtid. I4scada gør det muligt at foretage databaserede beslutninger for at opnå bedre produktivitet og optimering af omkostninger.

”Den integrerede tilgang kombinerer vore succesrige Ewon gateways Flexy og Netbiter med den nyeste i4connected software. Maskinbyggere og deres klienter bliver i stand til nemt at låse op for og udnytte værdifulde data fra deres maskiner for at forbedre den funktionelle effektivitet og reducere omkostningerne. HMS står for ”Hardware møder Software” og denne integrering er en perfekt demonstration af dette,” siger Alexander Hess, General Manager hos HMS Networks’ Business Unit Ewon.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP