www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks udvider deres Anybus brand med Anybus Diagnostics

HMS Networks meddeler, at udvidelsen af deres Anybus® brand sker med introduktionen af Anybus Diagnostics – en ny forretningsdel, der er fokuseret på at hjælpe industrielle virksomheder med at undgå kostbar og uplanlagt nedetid.

HMS Networks udvider deres Anybus brand med Anybus Diagnostics

Industriel automatisering bliver mere og mere vigtig for fabrikation og andre dele af industrien. En kritisk faktor for sikring af fuld styrke på fremstilling og effektivitet i systemerne til automatisering, er pålideligheden af de industrielle netværk, der anvendes i disse systemer. For at imødekomme de stigende behov udvider HMS Networks rækkevidden og administrationen af Anybus brandet med lanceringen af en ny tilføjelse – Anybus Diagnostics – der indeholder produkter og tjenesteydelser, som sikrer oppetid og sikkerhed på netværk.

Undgå nedetid, der ikke er planlagt
Uplanlagt nedetid er på verdensplan et meget kostbart problem for industrielle fabrikanter. Den estimerede årlige udgift er omkring 50 milliarder USD - et tal, der stadig vokser (1).
Mens virksomheder stadig prøver at nedbringe omkostningerne ved uplanlagt nedetid, er den mest effektive løsning at undgå dette i første omgang. Anybus Diagnostics angriber problemerne ved at bruge en proaktiv og omkostningseffektiv tilgang til vedligeholdelse af udstyr. Med Anybus Diagnostics får kunderne mulighed for konstant at overvåge deres udstyr og kommunikationen på deres netværk, så de bliver i stand til proaktivt at behandle potentielle fejl før de resulterer i kostbar nedetid og reparationer.

Hvordan hjælper Anybus Diagnostics
Anybus Diagnostics indeholder en omfattende række af produkter og tjenesteydelser, der hjælper industrielle virksomheder med at undgå kostbar og uplanlagt nedetid:
Permanent overvågning
Et af de store problemer i industrielle netværk er, at virksomhederne ikke aktivt overvåger funktionerne i netværket, og derfor ikke kan afhjælpe fejl før de bliver et problem. Anybus Diagnostics indeholder løsninger til overvågning af netværk - løsningerne har permanent og realtids overvågning af PROFIBUS og Industrielt Ethernet netværk, så virksomhederne kan identificere og løse problemer før de påvirker præstationerne.

Segmentering
Mange virksomheder ønsker at blive ved med at anvende deres eksisterende fieldbus netværk, og vælger ofte at udvide deres netværk ved at tilføje nye enheder i en daisy-chain topologi. Denne tilgang udgør imidlertid en betydelig risiko, da et problem i en enhed kan bevirke, at hele netværket fejler - med det resultat, at der opstår uplanlagt nedetid. For at løse dette problem har Anybus Diagnostics segmentering af netværket, netværket opdeles i separate segmenter, der isolerer enhver fejl og forhindrer den i at påvirke hele systemet. Ved at anvende mange kontrolpunkter minimerer segmenteringen af netværket ikke blot risikoen for nedetid, men forenkler også fejlsøgningen ved at ingeniørerne hurtigt kan identificere og løse fejl uden at forstyrre resten af netværket.

Indsigt i netværket
Fejlsøgning i industrielle netværk kan være udfordrende, da det ofte kræver omfattende erfaring og viden om forskellige, industrielle protokoller. Når netværk bliver mere komplekse, bliver identificering og løsning af fejl endnu vanskeligere. Anybus Diagnostics løser dette problem ved at tilbyde AI (kunstig intelligens) software, der hurtigt og akkurat kan analysere netværket for at identificere grunden til enhver opstået fejl. Denne avancerede teknologi reducerer behovet for feltingeniører, der skal have årevis af erfaring og detaljeret kendskab til det pågældende netværk. Fejlsøgningsprocessen bliver meget nem og effektiv, så virksomheden i sidste ende sparer tid og penge.

Uddannelse og træning
Et godt arbejdende og sundt industrielt netværk er ikke kun baseret på pålidelig hard- og software – virksomhederne skal også bruge uddannede og professionelle medarbejdere. Derfor tilbyder Anybus Diagnostics e-learning og certificerede træningsprogrammer, der giver ingeniørerne de nødvendige kompetencer og viden for at sætte dem i stand til at øge oppetiden i deres fabrikker. Træningsprogrammerne giver hands-on erfaring og sætter ingeniørerne i stand til effektivt at designe, installere, vedligeholde og fejlsøge industrielle netværk. Ved at bruge Anybus Diagnostics træningsprogrammer kan virksomhederne sørge for, at eventuelle mangler i stabens viden bliver afhjulpet, så resultatet er forbedret ydelse, forøget oppetid i det industrielle netværk - og fred i sindet.

Simon Mortazavi, Business Line Director for Anybus Diagnostics hos HMS Networks, har disse bemærkninger:
”Vi er glade for at kunne tilføje Anybus Diagnostics forretningsdelen til vor eksisterende portefølje af Anybus produkter og tjenesteydelser. Anybus Diagnostics tilbyder vore kunder en omfattende serie af løsninger, der hjælper dem med at nedbringe den betydelige udfordring med uplanlagt nedetid, der har en alvorlig indflydelse på fabrikationsprocessen. Med introduktionen af Diagnostics er Anybus brandet nu fuldt udstyret til at levere end-to-end løsninger til industriel opkobling. Vi hjælper vore kunder med at blive koblet op – og forblive opkoblet.”

[1] "Predictive maintenance and the smart factory," [Online]. Fås på: https://www2.deloitte.com/us/en/pages/operations/articles/predictive-maintenance-and-the-smart-factory.html.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP