www.industriogteknik.com
Emerson Automation Solutions

Tour de Force: Emersons interaktive mobile roadshow på besøg i 19 lande i Europa

Emerson, den globale teknologi- og softwareleder, vil på sit til dato største roadshow bringe de nyeste væskestyrings- og pneumatikløsninger direkte ud til kunderne.


Emerson vil bringe sine nyeste væskestyrings- og pneumatikløsninger og sit ekspert-team direkte ud til kunderne via deres mobile, interaktive servicecenter i løbet af det kommende år. Emersons mobile roadshow vil tilbagelægge flere kilometer end tidligere ture og besøge kunder i 19 europæiske lande, herunder nye destinationer i Litauen, Rumænien og Tyrkiet. Med en personlig messe lige uden for døren kan kunderne mødes med Emersons eksperter og få meningsfulde svar på deres mest krævende udfordringer i forbindelse med digital transformation, bæredygtighed, automatisering af maskiner og meget mere.

Under de planlagte stop kan de besøgende på dynamisk vis opleve innovationer fra Emersons ASCOTM, AVENTICSTM, TopWorxTM, PACSystemsTM og MoviconTM porteføljer. Den højteknologiske demonstrationsvogn har en interaktiv digital oplevelse og en indbygget UHD-skærm (ultra high definition), der viser detaljerede produktoplysninger og online engineering tools.

Roadshow-præsentationerne vil afsløre, hvordan sofistikerede, intelligente pneumatiske teknologier overvåger anlægsdriften i realtid, hvordan intuitive PACSystems Edge computing og -kontrolsystemer drevet af Movicon.NExTTM HMI/SCADA-automatiseringssoftware giver avancerede analyser og kraftfuld visualisering, og hvordan disse skalerbare løsninger arbejder sammen for systematisk at optimere processer og fremme anlæggets bæredygtighed, produktivitet og rentabilitet. Producenter af alle størrelser kan lære, hvordan de digitalt kan omdanne deres drift og omdanne indsamlede data til brugbar indsigt, der styrker beslutningstagningen og kan forbedre energieffektiviteten, maskinudnyttelsesgraden (OEE) og meget mere.

De besøgende vil også finde gennemprøvede produkter med globale certificeringer, der er udviklet specifikt til deres behov. Blandt højdepunkterne er pålidelige teknologier til industriel automatisering af væskekontrol til forbrænding, støvopsamlingssystemer og industrielle og kommercielle maskiner samt ASCO-komponenter til proces-, industri-, jernbane-, analyse- og medicinske applikationer.

Ved at besøge det innovative mobile servicecenter og opleve Roadshowet kan virksomheder i hele Europa GO BoldlyTM. Emerson har forpligtet sig til at hjælpe verdens førende virksomheder med at nå deres bæredygtighedsmål på pålidelig vis og optimere deres drift. GO BoldlyTM er en ínvitation til, at virksomheder slutter sig til Emerson for at gøre verden sundere, sikrere, smartere og mere bæredygtig.

Find stoppesteder, se højdepunkter, se fremhævede løsninger og få adgang til ressourcer på online Emerson Mobile Roadshow hub.


Tour de Force: Emersons interaktive mobile roadshow  på besøg i 19 lande i Europa
BILLEDTEKST TIL BILLEDET:
Roadshowet vil give de besøgende en interaktiv digital oplevelse. På vognen kan besøgende se en indbygget UHD-skærm (ultra high definition), der viser detaljerede produktoplysninger og online engineering tools, som er designet til deres specifikke behov.

 

Tour de Force: Emersons interaktive mobile roadshow  på besøg i 19 lande i Europa
BILLEDTEKST TIL BILLEDET:
Emerson mobile roadshow, en messe på hjul, vil bringe de nyeste væskestyrings- og pneumatikteknologier og interaktive demonstrationer direkte ud til kunderne i flere byer i 19 lande i hele Europa i 2023.

 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP