www.industriogteknik.com
NORD Drivesystems

EcoVadis: NORD når højt op på bæredygtighedsranglisten

I 2022 blev NORD DRIVESYSTEMS bedømt af rating-instituttet EcoVadis og tildelt bæredygtighedscertifikatet i sølv. I den samlede ranking ligger det nordtyske selskab blandt de øverste seks procent af de EcoVadis bedømte producenter i branchen.

NORD DRIVESYSTEMS er blevet vurderet af klassificeringsagenturet EcoVadis, og har fået sølvcertifikatet for bæredygtighed i 2022. I den overordnede vurdering er den nordtyske virksomhed i de top seks procent af industriens producenter, der er klassificeret af EcoVadis.


EcoVadis: NORD når højt op på bæredygtighedsranglisten
NORD-EcoVadis.jpg: NORD støtter udviklingen og fremstillingen af energieffektive drevsystemer og løsninger til miljørelevante brancher og har nu modtaget bæredygtighedscertifikatet i sølv fra EcoVadis Billede: NORD DRIVESYSTEMS

“Vi er meget stolte over at have modtaget certifikatet”, forklarer Jörg Niermann, marketingchef i NORD DRIVESYSTEMS. “Det viser helt klart, at vores bæredygtighedsstrategi virker.” Virksomheden opnåede 65 af 100 point og befinder sig dermed i 89. percentil, hvilket er klart bedre end gennemsnittet af virksomheder i denne branche. Producenten af drevteknik befinder sig i den øverste procent blandt de vurderede virksomheder, når det gælder miljø, og i de øverste elleve procent, når det gælder bæredygtigt indkøb.

Samklang mellem økonomisk effektivitet og bæredygtighed
NORD DRIVESYSTEMS sigter mod at forene økonomisk effektivitet og bæredygtighed – både globalt og lokalt på hovedkvarteret. Ud over innovation og energieffektivitet tager virksomheden med sine CSR-tiltag også socialt ansvar over for sine globalt aktive medarbejdere, kunder, leverandører og partnere. “Vores virksomhedspolitik danner fundamentet for vores aktiviteter”, siger Niermann. ”Vi agerer med integritet og påtager os ansvar for miljøet.” Virksomhedens bæredygtighedsstrategi omfatter ikke bare en hensynsfuld og ressourcebesparende tilgang til naturen, men også udviklingen og fremstillingen af energieffektive drevsystemer og løsninger til miljømæssigt relevante brancher, såsom vindenergi og spildevandsanlæg, genbrugs- og biogasanlæg eller store transportsystemer, hvor brugen af produkter fra NORD bidrager til betydelige energibesparelser.

Meta titel: NORD modtager bæredygtighedscertifikat af EcoVadis
Meta beskrivelse: NORD blev tildelt sølvcertifikatet for bæredygtighed af klassificeringsagenturet EcoVadis
Få mere at vide!
Nøgleord: NORD DRIVESYSTEMS, energieffektive drev, drevteknologi, vindenergi, genbrug, CSR, energibesparelser, bæredygtighed, spildevand, vand, biogas

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP