www.industriogteknik.com
Parker News

Parker udvider sit sortiment af integrerede patronløsninger til lavtryksapplikationer med Carstick+

Parker Hannifin, den førende aktør inden for Motion & Control-teknologier, introducerer den nye integrerede Parker Legris Carstick+-patronløsning, som øjeblikkeligt sammenknytter hylstre og polymerrør. Carstick+, som supplerer det veletablerede Parker Legris Carstick®-produktsortiment, kan indføres i en lang række kropsmaterialer, herunder amorfe, ikke-elastiske polymerer.

Parker udvider sit sortiment af integrerede patronløsninger til lavtryksapplikationer med Carstick+

I føde- og drikkevarebranchen er Carstick+ egnet til brug med drikkevand, damp og væsker og i applikationer, herunder kaffemaskiner og vanddispensere samt til vandbehandling. Den nye patronløsning er også udviklet til at håndtere frostvæsker: industriel eller deioniseret vand, dielektriske væsker eller glykoler i forbindelse med applikationer til termisk styring. Derudover kan Carstick+ med en designtilpasning anvendes på industrielle markeder og automatiseringsmarkeder for trykluft og inaktive gasser samt til håndtering af gas og medicinske væsker i branchen for biovidenskab.

Carstick+ er udvidet til rør med en yderdiameter på 4 mm og 6 mm. Mens EPDM-versionen kan anvendes i op til 120 °C, understøtter FKM-versionen anvendelse i temperaturer op til 140 °C. Blandt andre fordele kan Carstick+ med den patenterede gribering nemt fjernes fra hylsteret, uden at kaviteten beskadiges. Dette betyder, at kaviteten kan genbruges, og spild reduceres væsentligt.

Da indførelse af Carstick+ kræver mindre styrke end 20 daN, medfører den nye patron også energibesparelser. Dens integrerede pakning og brugsklare emballage giver mulighed for nem installation, og sammenlignet med eksisterende produkter på markedet tilbyder løsningen to-tre gange hurtigere samling. Stive plastrør beskytter Carstick+ mod skader og komponenttab, mens de også faciliterer indførelsesprocessen. Derudover har patronløsningen med sit udbud af EPDM- og FKM-integrerede o-ringspakninger et meget kompakt design, der giver pladsbesparing.

Carstick+-løsningen overholder RoHS og REACH og er blyfri. EPDM-versionen af Carstick+-patronen overholder fødevarecertificeringer, herunder NSF, FDA og KTW.

Gå til https://ph.parker.com/dk/da/polymer-cartridges-lf-3000-and-liquifit-carstick-quick-fitting for at få flere oplysninger

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP