www.industriogteknik.com
Norgren News

Når samarbejde skaber det perfekte match

Elektriske aktuatorer er ”kostbart” udstyr, som er komplekst at sætte op og svære at sikre optimalt udbytte af.

Når samarbejde skaber det perfekte match

Hvis der ønskes en nem og sikker tilgang til automatisering med elektriske aktuatorer, kræves der produkter af høj kvalitet, erfaring med opsætning og indkøring af den elektriske del og desuden erfaring med opbygning og fremstilling af lineære aktuatorer.

Men et nyt samarbejde mellem tre virksomheder med mangeårig erfaring med netop disse problematikker, har resulteret i et perfekt match, der kan løse opgaverne og levere optimale løsninger til kunderne.

Control Techniques, der som producent er specialister i de high performance servomotorer og drives, der benyttes i Norgrens servo applikationer.

Ølgod Elektro A/S har mange års erfaring med opsætning og indkøring af servomotorer og drives. Desuden er virksomheden servicepartner og forhandler af Control Techniques produkter samt forhandler af pneumatiske løsninger og komponenter.

Norgren A/S leverer højtydende elektromekaniske lineære aktuatorer, som er velegnede til en lang række industrielle applikationer. Desuden kan man på Norgrens hjemmeside finde en af markedets nok nemmeste konfiguratorer, der sikrer en perfekt sammensætning af aktuator, motor og drive samt et hurtigt overblik over priser.

Mere information kan findes på de respektive virksomheders hjemmesider eller ved at kontakte Norgren A/S på email eller telefon.

www.norgren.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP