www.industriogteknik.com
FMB

Ting, man skal lægge mærke til på den kommende FMB – Leverandørmessen for maskinindustrien

I fokus: Måle- og test teknologi til industriel produktion

Ting, man skal lægge mærke til på den kommende FMB – Leverandørmessen for maskinindustrien

Når FMB – Leverandørmessen for maskinindustrien – begynder den 5, november 2014 i Bad Salzuflen Exhibition Centre, er der en større deltagelse af virksomheder, der beskæftiger sig med teknologi til måling og afprøvning, end nogensinde før i messens ti-årige historie.

De virksomheder, der udstiller, vil blandt andet vise produkter og nyskabelser indenfor fangst af måle data som for eksempel:

  • tryk og vibration (med Synotech og BMG Baumgart som eksempler på vore udstillere)
  • temperatur og fyldningsgrad (Kobold Messring)
  • længde og radius (Elgo)
  • afstand og vinkel (Novotechnik)
  • energi og hældning (Variohm)

Den professionelle besøgende på leverandørmessen kan få et omfattende overblik over det store udbud af produkter, samt de muligheder, der er for at integrere de mest forskellige sensorer og måleudstyr i maskiner og anlæg – eller for at bruge dem som ”stand-alone” enheder.

Derudover vil flere udstillere sætte fokus på teknologi til optisk inspektion - som eksempelvis mikroskoper og elektronisk billedbehandling - på deres stande (Visicontrol, vision-consult og Vision Engineering).
Med disse systemer kan der foretages effektiv styring af in-line og off-line kvalitetskontrol.

Alt i alt er der omkring fyrre af de udstillende virksomheder, der er aktive indenfor teknologi til måling og inspektion. Det er derfor en ny disciplin, der har stadig større betydning, ikke kun på FMB messen men også i den industrielle produktion. Jo større kravene er til kvaliteten af industrielt fremstillede varer, desto større er behovet for at undersøge de kvalitative parametre, der findes i bearbejdningen under produktionsprocessen.

Bortset fra de færdige varer må der imidlertid foregå en mere intens overvågning af selve produktionsapparatet for at kunne producere den bedste kvalitet. Derfor må fabrikanterne i stadig større grad indføre regulerende foranstaltninger i maskiner og udstyr, hvor sensorer og måleenheder kan vise og styre de aktuelle værdier.

Den aktuelle oversigt over udstillere på FMB kan downloades på: www.fmb-messe.de

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP