www.industriogteknik.com
FMB

Glæd Dem til FMB - Fagmessen for leverandører til maskinindustrien

Nyheder og trends indenfor konstruktion af kontrolsystemer – et fokuseret overblik

Glæd Dem til FMB - Fagmessen for leverandører til maskinindustrien
Omkring 85 af de forventede 450 udstillere udstiller deres produkter og systemløsninger indenfor området konstruktion af kontrolsystemer på den kommende leverandørmesse for maskinindustrien (FMB), som bliver afholdt i ´Bad Salzuflen Exhibition Centre' fra 5. til 7. november 2014. Et forholdsvis stort antal udstillere vil vise deres løsninger til elektroindustrien, som i sidste ende udgør grundlaget for konstruktion af kontrolsystemer.

For messegæsterne betyder dette, at de får et koncentreret overblik over leverandører, nyheder og trends på messen. Der er garanti for dette, ikke blot ved det store antal af virksomheder, der udstiller, men også da så store, globale medspillere som Beckhoff, Mitsubishi, Phoenix Contact og Siemens vil vise deres universelle programmer sammen med mange højtspecialiserede, mellemstørrelse virksomheder, der har styreteknik løsninger, der er gearet til kravene fra en specifik sektor eller et specielt produktområde.

Besøgende fagfolk kan se frem til dybdegående, konkrete tekniske diskussioner og til omfattende information, da FMB er udformet som en arbejdende messe med fokus på den direkte udveksling af viden og ideer mellem producenter og brugere.
Det er netop dette koncept, som er meget værdsat af de fagfolk, der besøger messen med specifikke projekter og forespørgsler.

De emner, der bliver diskuteret på stande med specialister i kontrolsystemer, opstår af specifikke behov hos gæsterne på messen. De tekniske diskussioner omfatter emner som valg af kontrol koncepter og de behørige normer for kommunikation.
Integrering af sikkerhedsfunktioner bliver også et hyppigt emne, hvor ikke blot eksperterne fra det pågældende område med styreteknik kan tilbyde deres løsninger, men der vil også være dedikerede leverandører af komponenter til mekanisk sikkerhed, som for eksempel Pilz og Sick, til stede.

FMB - fagmessen for leverandører til maskinindustrien – giver ikke blot de besøgende et omfattende overblik over status quo for kontrolteknik, men også et indblik i hvad man kan forvente af udviklingen i fremtiden i denne disciplin.

Medlemmer af den førende tekniske sammenslutning, ”Intelligent Technical Systems – It's OWL”, vil præsentere foreløbige resultater af deres fælles aktiviteter på forskningsområdet ved et special show. Her kan de besøgende opleve fremtidskoncepter indenfor konstruktion af løsninger til styring og automatisering - og få mulighed for at få en diskussion med udviklerne på stedet.

En aktuel liste med FMB udstillerne kan ses on-line og kan downloades ved at klikke ind på: www.fmb-messe.de

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP