www.industriogteknik.com
EATON

Eaton har udgivet et nyt White Paper, der undersøger optimering af rack strømskinner til strømforsyning

Eaton har udgivet et nyt White Paper, der undersøger de mest effektive metoder for virksomheder, der skal vælge strømskinner (PDU) til strømforsyning til rack i deres IT miljø. Med titlen »Optimering af rack strømforsyning», skrevet af Joe Skorjanec, Product Manager for Eaton’s Power Quality division, diskuterer det nye White Paper de elemnter, der former dagens datacentre, og det beskriver de egenskaber, virksomheden skal kigge efter, når der skal vælges PDU. Det nye White Paper kan downloades gratis fra www.eaton.eu/whitepaper.Med den efterhånden almindelige brug af virtualiserede miljøer og moderne IT arkitektur, som eksempelvis konvergeret infrastruktur, er computer kapacitet nu en helt anden, dynamisk sag, hvor både arbejdsmængder, applikationer og lagerplads bevæges rundt både i og mellem data centre, som behovet for virksomhederne nu måtte diktere.

Eaton har udgivet et nyt White Paper, der undersøger optimering af rack strømskinner til strømforsyning
Eatons White Paper behandler, og tilbyder løsninger, der kan tilgodese disse behov ved effektiv udvælgning og brug af PDU'er med særligt henblik på rationel drift.
Der bliver også kigget på hvordan man, ved brug af næste generation af avancerede rack PDU'er, kan sætte datacenteret i stand til at gøre den daglige drift så billig som mulig – som for eksempel omkostninger til køling, administrative omkostninger og nem installation af systemerne.

Undersøgelsen konkluderer, at for at sikre effektivitet ved spidsbelastning – hvilket er en absolut nødvendighed til dagens krav fra moderne virksomheder – må datacentrene overvåge og styre energiforsyningen helt ned i de mindste detaljer.
Det påpeges også, at virksomhederne bør udvikle deres egen energistrategi ved at forstå det nuværende rack miljø og behov for belastning, og dette skal følges op ved at vælge en optimeret løsning for rack PDU'er – og derefter sørge for back-up af systemet med en UPS, der er udstyret med software til energistyring.

For at få mere at vide om Eaton løsninger med energikvalitet, klik venligst ind på www.eaton.dk/powerquality. For at få de seneste nyheder: Følg os på Twitter via @Eaton_UPS eller find vores Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP