www.industriogteknik.com
EATON

Eaton tilføjer alsidige trefasede modeller til 9PX serien

Power Management virksomheden Eaton har præsenteret nye, trefasede modeller som en tilføjelse til sin populære og alsidige Eaton 9PX serie, der består af kompakte, højeffektive UPS’er (Uninterruptible Power Supplies). De nye modeller er det perfekte valg til IT og industrielle applikationer, hvor der er en trefaset energikilde - og hvor en fremragende energieffektivitet er et must.De nye modeller med trefaset ind, enkeltfase ud (3:1) i 9PX serien, leveres med spidsbelastninger på 6, 8 og 11 kVA. Alle versioner har en vedligeholdelses bypass til nem udskiftning af UPS’en uden afbrydelse af kritiske systemer. De nye UPS’er komplementerer den eksisterende 9PX enkeltfase (1:1) serie, der fås med spidsbelastning fra 5 kVA til 11 kVA.

Eaton tilføjer alsidige trefasede modeller til 9PX serien
En nøglefunktion i alle UPS’er i Eatons 9PX serie er den markedsførende energi-effektivitet, der gør brugeren i stand til at reducere energiforbruget og omkostningerne. Når UPS’en kører med dobbelt konverterende drift, har den en energieffektivitet på op til 95 procent - og når strømkvaliteten er god kan effektiviteten blive så høj som 98 procent i ”High Efficiency mode”. En høj Power Factor på 0,9 er endnu en karakteristik for enhederne, og det gør dem i stand til at levere op til 28 procent mere, brugbar strøm end mange konkurrerende produkter, der tilsyneladende har lignende værdier. 
 
”De nye, trefasede modeller er vigtige tilføjelser til denne meget populære UPS familie, da de tilføjer de afgørende fordele fra vore 9PX produkter til endnu flere applikationer,” sagde Christophe Jammes, produktchef, Eaton´s Power Quality division. ”Enkeltfase modellerne, som vi lancerede sidst i 2012, er allerede blevet uhyre populære, og jeg er ikke i tvivl om at de nye, trefasede udgaver vil blive modtaget med samme begejstring”. 
 
For at gøre styring og administration nem, har 9PX UPS’erne en stor LCD skærm, der viser real-time information om drift status, og som giver nem adgang til analyse- og konfigurationsmuligheder. Enhederne indeholder også et avanceret kontrolsystem, der i dobbeltkonverterings mode fortløbende overvåger strømkvaliteten og regulerer UPS’ens drift til den optimale udnyttelse af kapaciteten.
 
Fjernovervågning opnås gennem Eatons Intelligent Power Manager Software, der leveres med som standard til hver 9PX UPS. Softwaren er kompatibel med alle gængse styresystemer og virtualiserings software, og UPS’en kan dermed nemt integreres i virtuelle IT miljøer, som for eksempel VMware vCenter, Microsoft HyperV, Citrix XEN og Red Hat KVM.
Alle 9PX UPS’er er pladsbesparende - de nye enheder har en 6U faktor. Alle modeller kan stå frit som tårn, eller kan monteres i rack med et monteringssæt, der er ekstraudstyr.
 
For at få mere at vide om 9PX, skal du besøge www.eaton.eu/9PX. De seneste nyheder findes på www.eaton.eu/powerquality, eller følg os på Twitter via @Eaton_UPS - eller prøv vor Eaton EMEA LinkedIn hjemmeside.
 
Eaton tilføjer alsidige trefasede modeller til 9PX serien

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP