www.industriogteknik.com
Conrad News

Conrad Elektronik udvider måle- og testteknologien med bærbare termiske billedkameraer fra Fluke

Med de termiske billedkameraer TiS20+ og TiS60+ kan der registreres fejl i anlæg og maskiner, før der opstår problemer.

Conrad Elektronik udvider måle- og testteknologien med bærbare termiske billedkameraer fra Fluke

Flukes termiske billedkameraer TiS20+ og TiS60+ er ideelle til en forebyggende vedligeholdelse, inspektion af elektriske systemer samt til den indledende fejlfinding.

  • Enkel betjening, der sparer både tid og penge
  • Velegnet til daglig brug under hårde driftsforhold
  • Temperaturer i intervallet -20°C til +400°C kan måles uden berøring

Conrad Elektronik udvider sit sortiment af måle- og testteknologi med de termiske billedkameraer TiS20+ og TiS60+ fra Flukes kernesortiment inden for en professionel elektroteknologi. Omnichannel-distributøren sætter således en ekstra accent i den sidste B2B-kvartalskampagne i 2020.

"Vi har valgt at inddrage de termiske billedkameraer TiS20+ og TiS60+ fra Fluke i vores test- og målesortiment, så de brugere, der arbejder med professionel elektroteknologi, kan synliggøre de ting, der er skjult for det menneskelige øje og registrere problemer, der ikke kan spores med konventionelle måleinstrumenter," udtaler Kilian Braun, Senior Expert Product Management hos Conrad Electronic.

"I udviklingen af de to bærbare enheder har der været fokus på en både enkel og tidsbesparende betjening. Elektrikere inden for håndværksfagene, VVS- og kølesystemteknikere samt vedligeholdelses- og serviceteknikere kan for eksempel tage termiske billeder af motorer eller enheder i kontrolskabe, blot med ét enkelt tryk på en knap. Man kan således udføre måleopgaverne både hurtigt, nemt, enkelt og omkostningseffektivt," uddyber Stefan Kohler, salgschef Wholesale DE+AT hos Fluke.

Takket være den praktiske enhåndsbetjening samt den intuitive brugervejledning kræves der ingen særlig oplæring inden for målinger med de termiske billedkameraer TiS20+ og TiS60+. Brugeren skal blot pege og fokusere enheden på det ønskede målepunkt. Kameraet indstiller automatisk temperaturområdet på en sådan måde, at der oprettes et meningsfuldt, todimensionelt billede af temperaturfordelingen. Ved at trykke på udløserknappen gemmes billedet med de tilknyttede målte værdier. Den medfølgende software kan anvendes til at ændre nøgleparametre for at optimere billedet og fremhæve detaljer.


Conrad Elektronik udvider måle- og testteknologien med bærbare termiske billedkameraer fra Fluke

Den infrarøde teknologi IR Fusion – udviklet af Fluke – forenkler målearbejdsprocesser ved at overlejre et visuelt billede på det termiske billede på touchskærmen, så brugeren kan se fejl og deres placering, før der opstår et problem. Alt, hvad man skal gøre, er at bevæge en finger hen over kameraets skærm for at justere graden på opløsningen.

Takket være Fluke Connect® Asset Tagging til automatisk lagring af termiske billedfiler behøver brugerne af de termiske kameraer ikke længere at bruge tid på computeren til at sortere de termiske billeder eller flytte eller omdøbe filer på kontoret til forskellige kataloger. Man skal blot scanne QR- eller stregkoden på systemet og optage de termiske billeder med dato og tidsstempel. Softwaren sorterer derefter automatisk de termiske billeder efter enheder eller systemer.

Med TiS20+ er det muligt at foretage målinger i temperaturintervallet -20°C til +150°C med en nøjagtighed på ± 2°C. Opløsningen af det termiske billede er 120 x 90 (10.800 pixels). TiS60+ er designet til temperaturområdet -20°C til +400 °C og tilbyder en opløsning på 320 x 240 pixels (76.800 pixels).

TiS60+ giver den påkrævede opløsning et fast fokus, så brugerne kan tage billeder af høj kvalitet fra en større afstand, selvom de er nybegyndere inden for termografi, eller hvis kameraet anvendes af brugere, der hver især har forskellige erfaringer inden for området. Med TiS60+ modtager brugerne alt, hvad de har brug for til at bestemme de grundlæggende værdier for deres enheder og systemer, ligesom de kan oprette et program til forebyggende vedligeholdelse og oprette standardarbejde. Fluke Connect Desktop-softwaren gør det muligt at generere professionelle rapporter på få minutter samt en fuldt radiometrisk dataindsamling til specifikke vedligeholdelsesprogrammer.

Begge enheder har en 8,9 cm LCD-skærm, er stænktæt og støvtæt i henhold til IP54, har et robust design og er velegnede til hverdagsbrug.

www.conradelektronik.dk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP