www.industriogteknik.com
FMB

FMB - Leverandørmessen for mekanisk industri i Bad Salzuflen, Tyskland

Den direkte forbindelse til beslutningstagere i den mekaniske industrisektor

FMB - Leverandørmessen for mekanisk industri i Bad Salzuflen, Tyskland
Hvordan kan en leverandør komme i forbindelse med beslutningstagere fra adskillige hundreder af potentielle kunder i en central del af den europæiske mekaniske industri på en målrettet måde?
Ved at vise deres produkter og tjenesteydelser på FMB Leverandørmessen for mekanisk industri fra 6. til 8. november 2013.
Fagmessen, der allerede bliver afholdt for niende gang, samler omkring 400 udstillere, der udvikler, fremstiller og leverer alt det, der skal bruges i den mekaniske industri.

Med beliggenhed i den nordlige del af Tyskland - Østwestfalen-Lippe (OWL) - er Bad Salzuflen i nærheden af Bielefeld et genialt valg som mødested. Der er mere end 700 virksomheder indenfor mekanisk industri (inklusive større leverandører til for eksempel den elektriske- og elektroniske industri samt automatiseringsteknologi), der er etableret i området i relativ nærhed af hinanden. Sidste år havde disse virksomheder et salg på ca. 19 milliarder Euro, med en total medarbejderstab på omkring 100.000 ansatte.

Messen var oprindeligt lokal for området. Nu kommer de besøgende imidlertid fra hele den nordlige del af Tyskland, samt fra nabolandene Holland, Belgien og Danmark. Der venter de besøgende et bredt udvalg af produkter, da messen dækker hele spektret af leverandører til den mekaniske industri - bl.a. med fokus på drev-, kontrol- og betjeningsteknologi. Blandt udstillerne på FMB er der ligeledes udbydere af tjenesteydelser - eksempelvis indenfor områder som informationsteknologi, kontraktfabrikation og CAD/CAE.

Udover internationale firmaer som Bosch Rexroth, Festo, Getriebebau Nord, igus, SEW Eurodrive, Sick,
Siemens og Wittenstein omfatter udstillerlisten også adskillige små- og mellemstore specialister. Især kan mindre virksomheder drage fordel af at booke en komplet messe-pakke, der omfatter kundeannoncering, møbler samt catering til en fornuftig pris, der ikke slår bunden ud af deres følsomme annoncebudgetter.

Sidste år kom der 5.600 faglige besøgende til messen, af hvilke 2/3 havde relevans til den beslutningstagende proces i deres respektive firmaer - som for eksempel direktion, indkøb og teknik. Der forventes at komme flere end 6.000 besøgende på messen i 2013.

Forholdene på messeområdet er attraktive, ikke kun for udstillerne men også for messegæsterne. Udstillingscentret ligger bekvemt ved motorvej A2, indgang og parkering er gratis ligesom de besøgende får et gratis udstillingskatalog.
Under messen bliver ”Energy Arena” kongressen afholdt - den er en præsentation af best-practice eksempler på effektiv udnyttelse af energi i industrien.
For mere information og for at se den aktuelle udstillerliste, se venligst www.fmb-messe.de

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP