www.industriogteknik.com
Morgan Advanced Materials

Morgan Advanced Materials sætter fokus på ultralyds flowsensorer på European Utility Week 2013

Morgan Advanced Materials vil vise en række af sine innovative transducer løsninger på stand 4.H19 på European Utility Week, der afholdes i RAI Convention Centre i Amsterdam, Holland, fra 15. til 17. oktober 2013.

Morgan Advanced Materials sætter fokus på ultralyds flowsensorer på European Utility Week 2013
På udstillingen vil firmaet vise sin ekspertise indenfor levering af komponenter, der bruges til intelligent måling af forbruget af applikationer til offentlig forsyning i husholdningerne, der bl.a. omfatter vand sensorer til måling af varme- og vandforbrug, og luft sensorer til måling af gasforbrug.

Ultralyds flowsensorer er ideelle til intelligent måling af varmeenergi og måling af vandforbrug. Disse produkter beregner flowet af vand ved at sende og modtage bølger af ultralyd. Time of Flight eller Doppler shift flow kan måles ved at sende og modtage ultralydsbølger gennem en leder med flydende materiale. Vand sensorerne, der er designet med brug af virksomhedens højtydende piezo-elektriske materialer, kan anvendes til kontinuerlig måling ved 16 bar tryk og miljøer med temperaturer op til 1200 C.

Morgan vil også vise en række af ultralyd sensorer, der er udviklet til måling af gas flow. Denne teknologi bruger to eller tre transducere til intelligent måling af naturgas eller til måling af det luftbaserede niveau af væsker og faste materialer. Transducerne kan fungere i temperaturer mellem - 200 og +700 C i luft, og i - 100 til + 400 C i naturgas, og udgør dermed en sikker løsning til måling af gas flowet.

Virksomheden kan også fremstille skræddersyede transducere til et bredt udvalg af applikationer. Vore specialist ingeniører kan sammensætte og opfylde en række af krav, der indbefatter opbygning, fabrikationsprocesser og materialer i sensorerne, for at opfylde individuelle behov hos kunderne.

På standen på European Utility Week står et hold af erfarne og dygtige ingeniører fra virksomheden klar til at diskutere de mange muligheder i produkterne fra Morgan Advanced Materials.

Morgan udstiller også sine højspændings kondensatorer, der specielt er egnede til brug til signalkobling i højspændingsanlæg, så data kan kobles sikkert ind i eksisterende el-net.

Ewan Campbell fra Morgan Advanced Materials sagde: ”Med mere end 50 års erfaring har Morgan opbygget en omfattende ekspertise, så vi kan rådgive kunder, der ønsker nye og innovative løsninger, som omfatter et bredt udvalg af dielektriske materielaer og sensor komponenter.”

Få mere information om Morgans løsninger på www.morganadvancedmaterials.com.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP