www.industriogteknik.com
Morgan Advanced Materials

Morgan Advanced Materials lancerer en særlig afdeling for kompositter og forsvarssystemet

Morgan Advanced Materials, en af verdens førende inden for design og fremstilling af innovative materialeløsninger til en bred vifte af formål, har lanceret en ny, specialiseret afdeling for kompositmaterialer og forsvarssystemer.

Morgan Advanced Materials lancerer en særlig afdeling for kompositter og forsvarssystemet
Morgan Advanced Materials - Composites and Defence Systems inkorporerer den virksomhed, der tidligere var kendt som NP Aerospace, som er specialiseret i kompositsystemer til forsvarsformål, herunder køretøjspansring, kamphjelme og skudsikre veste og en række kommercielle formål.

Den nye afdeling vil yderligere udnytte virksomhedens avancerede keramik- og kompositkompetencer, som allerede gør det muligt at levere de mest avancerede letvægtsarmeringsløsninger i verden, såvel som high-performance samlinger og strukturer til brug i fx medicinal- og transportsektoren.

Tiltaget er et bevis på Morgan Advanced Materials 'engagement i leveringen af omfattende og dedikeret service for organisationer inden for mange brancher, der søger højt udviklede kompositsystemer og -komponenter.

Koncernens traditioner for kompositfremstilling går tilbage til 1926, da den daværende virksomhed Courtauld producerede verdens første kompositmaterialer på, hvad der nu er Morgan Advanced Materials - Composites and Defence Systems-fabrikken i Coventry.

Duncan Eldridge, administrerende direktør for Morgan Advanced Materials - Composites and Defence Systems, udtaler: "Vores fremsynede tilgang til materialeudvikling har altid været nøglen til succes for vores forretning. Forskning og udvikling af avancerede materialer vil fortsætte med at danne grundlaget for vores fremtid, mens vi løser vores kunders mest vanskelige udfordringer i forbindelse med kompositter. I 1926 skabte vi verdens første kompositmateriale, og i 1950'erne var vi pionerer i kulfiber. I dag er Morgan på forkant med materialevidenskab på områder såsom keramik, grafen og kul-nanorør, samt kompositter, og vi har den mest dybdegående ekspertise og viden om kompositter.

Som en armeringsvirksomhed har vi en enestående evne til at optimere keramik- og kompositmaterialers ydeevne samt designe integrerede armeringssystemer, der maksimerer beskyttelsen for en given vægt - en vigtig fordel i kampområder. Vores armeringsteknologi kan anvendes i produkter som fx kamphjelme, beskyttelsesdragter for demonteringseksperter og skudsikre veste, samt pansrede køretøjer. Vores kompositarmeringssystemer er i vid udstrækning blevet anvendt i pansrede køretøjer til militær, politi og terrorbekæmpelse, i de seneste år især i Afghanistan og Irak. Til dato har vi leveret flere end 1.100 fuldt integrerede pansrede køretøjer.

Vores avancerede kompositmaterialer, der er op til 50 procent lettere end den tilsvarende stålrustning, beskytter dem, der opererer i farlige og livstruende områder ved at forsvare dem mod artilleriild, fragmentering, små højhastighedsskud, granatangreb, mine-eksplosioner og brændende væsker.

Selv om udvikling og levering af armering til de seneste konflikter har domineret vores aktiviteter i det sidste par år, har vi også haft betydelig succes med at bryde teknologibarrierer, når det drejer sig om brugen af kompositmaterialer på fredelige områder, såsom senge til terapeutisk brug. Vi ser nu frem til at udnytte vores kompetencer og kapaciteter ved at arbejde med nye kunder, der vil nyde godt vores ekspertise i udviklingen af strukturelle komponenter af letvægtskompositter til deres produkter. Dette sker for en række forskellige markeder, der spænder fra sygepleje til transport.

Morgan Advanced Materials globale netværk betyder at virksomheden er i stand til at understøtte kunderne uanset deres placering."

Flere oplysninger om Morgan Advanced Materials fås på www.morganadvancedmaterials.com.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP