www.industriogteknik.com
Conrad News

CONRAD OG TDK-LAMBDA GERMANY INTENSIVERER SAMARBEJDET

Conrad Sourcing Platform og verdens førende strømforsyningsproducent udbygger deres samarbejde om en eCommerce-kampagne inden for DC-DC konvertere.

CONRAD OG TDK-LAMBDA GERMANY INTENSIVERER SAMARBEJDET

Conrad styrker det strategiske partnerskab med TDK-Lambda Germany som en del af sin DC-DC kampagne. Målet med at udbygge det gode forhold mellem de to virksomheder er at udvide TDK-Lambdas eCommerce-tilbud og på samme tid udbygge den eksisterende portefølje af DC-DC konvertere på Conrad Sourcing Platform.

"Vi er meget glade for aftalen om dette strategiske samarbejde med en førende global producent som TDK-Lambda Germany. Det er det næste skridt i vores nære, succesrige partnerskab og en bekræftelse af vores ekspertise og gode services inden for eCommerce," udtaler Kilian Braun, som er produktmanager hos Conrad Elektronik. "Udviklere og indkøbere vil nu på både kort og lang sigt kunne drage fordel af det udvidede sortiment af DC-DC konvertere fra TDK-Lambda og vil være i stand til at finde den optimale løsning til deres individuelle behov."

"TDK-Lambda har været meget succesrige over hele verden gennem 50 år. Nu hvor vi har opnået en førende markedsposition med vores kunder inden for industriel automatisering og konstruktion af medicinteknisk udstyr, stræber vi efter at styrke vores markedstilstedeværelse og -position inden for DC-DC konvertere," udtaler Thorsten Osteroth, der er Distribution Manager hos TDK-Lambda Germany. "Gennem mange kundesamtaler har vi erfaret, at udviklere i de tidligere udviklingsfaser gerne slår til på tilbuddene fra eCommerce. Her er det afgørende, at man har en hurtig og nem adgang til de nyeste modeller. Derfor styrker vi nu vores DC-DC-udbud via vores strategiske partnere i eCommerce-sektoren."

Den udvidede produktportefølje inden for elektroniske effektomformere inkluderer f.eks. CCG-moduler med 4:1 bredviddeindgang og høj effektivitet. Takket været deres metalkabinetter er de fuldstændigt afskærmede og er derfor især velegnede til brug i data- og telekommunikation, radioer samt batteridrevne enheder. Indgangsspændingsområdet ligger valgfrit på enten 9-36 Vdc eller 28-76 Vdc, og outputtet er på 3,3, 5, 12 +/- 12, 15, +/- 15 Vdc, 24V eller 30V med strøm op til 4A, hvorved udgangsspændingen kan indstilles med +/- 20%.

De elektroniske effektomformere I3A og i6A er nu også en del af udvalget hos Conrad. Disse er bl.a. velegnede til at afgrænse ekstra spændinger med en høj nominel strøm fra standard strømforsyninger på 12V, 24V, 36V eller 48V. Den høje effektivitet på 98% og et minimalt varmetab gør dem populære til anvendelse inden for medicin, telekommunikation og industri såvel som inden for test- og måleteknologi. Kontroladfærden er optimeret til dynamiske strømændringer, hvilket bevirker, at anvendelsen af i3A og i6A DC-DC konvertere ofte gør brugen af eksterne kondensatorer unødvendig.

Der kan indhentes flere informationer om udvalget af DC-DC konvertere på Conrad Sourcing Platform: https://www.conradelektronik.dk/o/dcdc-konverter-2110720?brand_any=TDK-Lambda&price_max=5248.8&price_min=14.45

www.conradelektronik.dk

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP