www.industriogteknik.com
Norgren

Norgren viser komponenter af høj kvalitet og komplette systemløsninger til naturgasindustrien på NGVA Europe i Göteborg 11.-13. juni på stand C15.

Norgren, der er international markedsleder i pneumatisk bevægelse og fluid kontrolteknologier, præsenterer sine komponenter og systemløsninger til komprimeret naturgas på stand C15 på NGVA Europe, der finder sted i Göteborg 11.-13. juni.

Norgren viser komponenter af høj kvalitet og komplette systemløsninger til naturgasindustrien på NGVA Europe i Göteborg 11.-13. juni på stand C15.
Producenten vil fremhæve nyskabelser på to centrale anvendelsesområder – ventilmanifolds til prioriteret panel og dispenserkontrol samt høje trykregulatorer og proportionalventiler til CNG trykkontrol. Vigtige produkter på displayet vil omfatte CNG-løsninger vedrørende ventilmaifold og løsninger til højtrykskontrol.

Jon Taylor, leder af Global Sektor Energi hos Norgren siger: ”NGVA Europe er den ideelle platform for Norgren til at præsentere vore markedsledende energiløsninger til den globale CNG-sektor. Vi har en uovertruffen vifte af komponenter af høj kvalitet og komplette løsninger, der leverer ingeniørmæssig fortrin ved at opfylde de specifikke krav i den komprimerede naturgasindustri”.

”Med et driftstryk op til 350 bar er alt blevet designet til at hjælpe med at øge energieffektiviteten, forbedre miljøet ved at forenkle leveringen af CNG i køretøjer og fjerne spild samt optimere sikkerheden for CNG-dosseringssystemer”.

CNG manifoldløsninger
Med 75 års erfaring i at producere sofistikerede magnetventiler er der tillid til pålidelighed og ydeevne i Norgren´s produkter, og nu leverer producenten løsninger til værditilvækst ved at integrere sin gennemprøvede ventilteknologi til kundetilpassede mangfoldigheder vedrørende ventiler.

Typiske systemer findes i prioriterede paneler og dispensere, og de bruges i CNG til at bevæge roterende aktuatorer, som igen åbner og lukker kuglehaner. Alternativt er en infrastruktur for trykluft installeret, og der anvendes trykluft til at bevæge den roterende aktuator.

Med brugen af Norgrenløsninger – bestående af manifoldløsninger fra Buschjost – er hver CNG-linje, der tidligere bestod af en kugleventil, drejeaktuator og pilot magnetventil, erstattet af en manifold magnetventil med indbyggede kontraventiler og filtre. Fordelene omfatter en betydelig stigning i systemets pålidelighed, reducerede installationsomkostninger, forenklet servicering, ingen spildt gas udluftes i atmosfæren, ingen krav om infrastruktur for trykluft, nedskæring i antallet af komponenter og fittings samt en reduktion i potentielle lækageveje. CNG manifoldløsninger omfatter typisk tre, seks og elleve manifoldsstationer afhængig af applikationen.

Løsninger til højtrykskontrol
Norgren tilbyder gennemprøvede løsninger til højtryk gaskontrol ved udgangen fra kompressoren og i nedstrøm trykreduktionstrinet i forbindelse med applikationer som dispenseren. Produkterne på Norgren´s stand vil omfatte styringsløsninger til højtryk fra Norgren´s IVP-sortiment og indarbejdede fjederbelastede regulatorer, der styrer afgangstryk på en række indløbstryk og strømme, og desuden indlæst kuppel regulatorer, der fungerer på samme måde, men bruger trykket i kuplen af regulatoren til at påfører kraft til styreelementet.

Også på skærmen fra Norgren´s IMF-serie er det proportionale trykreguleringsventiler og kugle belastede regulatorer, der styrer produktionens tryk via et elektrisk signal. Derudover viser overtryksventiler, hvor ventilen åbnes til atmosfæren, hvis indgangstykket stiger over det forudindstillede punkt.

For yderligere information besøg www.norgren.com/cv
Norgren viser komponenter af høj kvalitet og komplette systemløsninger til naturgasindustrien på NGVA Europe i Göteborg 11.-13. juni på stand C15.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP