www.industriogteknik.com
EATON

Eaton viser effektive løsninger på Intersolar Europe 2013

Eaton præsenterer sin portefølje af løsninger til sikker, effektiv udnyttelse og nettilslutning af fotovoltaisk (PV) solenergi på Intersolar Europe 2013, en af verdens førende udstillinger for solindustrien, fra 19 til 21. juni i München i Tyskland. Eaton og det for nylig af Eaton erhvervede Cooper Industries vil sammen demonstrere deres indsats inden for bæredygtig energiproduktion på stand A4.360. Udstillingens besøgende vil kunne se, hvordan virksomhederne gør driftssikker solenergi til en realitet for kunderne ved at muliggøre sikker distribution af energi fra solpaneler til elnettet, og hvordan man bedst beskytter sine PV-aktiver.

Eaton viser effektive løsninger på Intersolar Europe 2013
Overskrift: Helios, solens styrke - Eaton præsenterer sin portefølje af løsninger til sikker og effektiv udnyttelse og nettilslutning af fotovoltaisk (PV) solenergi på Intersolar Europe 2013.

Eaton udnytter over 100 års erfaringer med elektriske forsyningssystemer og innovation til at levere alt elektrisk udstyr, design, installation og vedligeholdelsesservice, der kræves til at installere et produktivt, sikkert og vedvarende solenergisystem. Eatons produktportefølje for solenergibranchen omfatter komponenter, der yder pålidelig beskyttelse, omkoblings- og styringsteknologi til sikker drift af PV-systemer. Disse suppleres med en portefølje af mellemspændingsudstyr, udviklet til at lede solenergien over til forsyningsnettet.
 
Blandt produkthøjdepunktern i München er den nye PV Combiner Box fra Eatons Cooper Bussmann Division, der sætter nye standarder for beskyttelsen, omstillingen og overvågningen af PV-systemer. Serien er udviklet til systemspændinger på mellem 600 V DC og 1.200 V DC, og kombinerer de nyeste teknologier inden for overstrøms-, overspændings- og overvågningsteknologi samlet i én robust, skræddersyet løsning. En unik konfigurationsproces tillader brugere let og omkostningseffektivt at skræddersy hver enhed til hver deres formål. Boksene er vurderet til IP65 og omfatter luftafløb, der gør dem egnede til de mest krævende klimaforhold, herunder tropiske og subtropiske miljøer. 
 
Derudover Eaton vil fremvise sine innovative kontaktafbrydere for PV-anlæg på op til 1.500 V DC med en nominel driftsspænding på op til 1.600 A, der er egnet til temperaturer på op til 65° C. 
 
Vigtige komponenter i Eatons tilbud til PV-anlæg er også net- og systembeskyttelsesanordninger i henhold til VDE-AR-N 4105, der omfatter klar-til-tilslutnings-kombinationer til systemer fra 30 til 100 kVA samt en serie af beskyttelseskontakter på mellem 14 og 866 kVA. PV-nødafbryderne er særlige jævnstrømsafbrydere. der isolerer ledningerne mellem solcellemoduler og invertere op til en nominel spænding på 1.000 V DC, så brandmænd kan arbejde sikkert og uden risiko for elektrisk stød.
 
Flere oplysninger fås på: www.eaton.eu

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP