www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Intesis gateway gør kommunikationen mellem PROFINET og BACnet nem

HMS Networks annoncerer en ny Intesis protokoloversætter til kommunikation mellem PROFINET PLC’er på fabriksgulve og bygningsstyringssystemer med BACnet IP/MSTP. Med den er fuld dataintegration, overvågning og kontrol mulig mellem fabriksgulve og bygningsfaciliteter.

Ny Intesis gateway gør kommunikationen mellem PROFINET og BACnet nem
De vigtigste målsætninger kan opnås med kommunikation fra fabrik til bygning
På fabrikker er det væsentligt, at miljømæssige forhold såsom temperatur, fugtighed og luftkvalitet kontrolleres og overvåges automatisk for at sikre optimale forhold for både produktion og personale. Ved at sikre en effektiv kontrol af faciliteter såsom HVAC og belysningssystemer kan fabriksejere spare en masse energi og forvalte nødsituationer på en sikker måde.

Når systemintegratorer planlægger en fabrik-til-bygning integration, står de dog normalt over for en heterogen og udfordrende kommunikationssituation. BACnet er typisk den anvendte protokol i bygningsstyringssystemer (BMS) for at kontrollere faciliteter inde i bygningen, og PROFINET er en af de mest anvendte fabriksnetværk for at kontrollere produktionsprocesser.

Kommunikation gjort mulig med certificeret Intesis PROFINET - BACnet gateway
Den nye Intesis PROFINET - BACnet IP/MSTP protokoloversætter fra HMS Networks har fokus på denne situation: Det er en kosteffektiv gateway-løsning, som et nem at installere og den giver bidirektionel kommunikation mellem PROFINET PLCs og BACnet controllere. Den kan forbinde op til 1200 datapunkter, gatewayen er BACnet IP/MSTP server/slave på den ene side og PROFINET I/O enhed på den anden side, med uafhængige Ethernet porte. Gatewayen er blevet BTL-certificeret for BACnet og bærer UL-mærket for at garantere de højeste kommunikations- og kvalitetsstandarder.
Takket være sin strategiske placering mellem fabrik og bygningssystemer giver gatewayen mulighed for at iværksætte meget interessante anvendelser såsom energimåling af udstyr og maskiner på fabrikken fra det BACnet-baserede BMS system, samt HVAC-overvågning og kontrol fra PROFINET PLC, såvel som en nem definition og styring af alarm.

Nem konfigurations- og integrationsproces ved hjælp af Intesis MAPS
Intesis MAPS, det fælles konfigurationsredskab for alle Intesis protokoloversættere, giver en meget intuitiv konfigurationsproces for systemintegratorer, som dækker begge sider af gatewayen. MAPS hjælper integratorer endnu mere i deres projekter ved at give værdifulde EDE-filer til BACnet-integration, såvel som GSD-filer og TIA portal TAG-filer til hurtig konfiguration af enhver tilsluttet PROFINET PLC controller.

Resultatet af HMS’ kombinerede ekspertise inden for fabriks- og bygningskommunikation
Den nye PROFINET - BACnet version udvider det omfattende udvalg af eksisterende Intesis BACnet protokoloversættere og er det første produkt i en ny linje med Intesis gateways til fabrik-til-bygning integration, som vil blive udgivet trin for trin af HMS Networks. I disse gateways kombinerer HMS sine dokumenterede Anybus® og Intesis kommunikationsteknologier til henholdsvis industriel og bygningsorienteret kommunikation, som kunder i millioner af installationer i hele verden har tillid til.

Læs mere på www.intesis.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP