www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus Wireless Bolt CAN – CAN kommunikation via Wi-Fi eller Bluetooth

Efter lanceringen for fem år siden er Anybus® Wireless Bolt blevet leveret til tusinder af industrielle områder med trådløs Ethernet adgang. Med en hårdfør og unik udformning til montering på maskiner er der fuld tillid til systemet, og det er i dag gennemprøvet i de mest krævende industrielle anvendelsesområder. Brugercases spænder over installationer i lagerhaller og AGV'er til fremstilling af fødevarer, minedrift i undergrunden eller barske, udendørs miljøer. På baggrund af disse successer lancerer HMS nu Anybus Wireless Bolt CAN, der har CAN baseret kommunikation til det bestående udstyr.

Anybus Wireless Bolt CAN – CAN kommunikation via Wi-Fi eller Bluetooth

Industrielt CAN bliver trådløst
Den nye Anybus Wireless Bolt til CAN gør det muligt for CAN-baseret, tungt maskineri og funktioner at overføre CAN data via et robust, trådløst link. Trådløs kommunikation etableres enten over en hurtig Wi-Fi forbindelse eller et pålideligt Bluetooth link. CAN data overføres via et TCP/ip link, der sætter andre standard Wi-Fi infrastrukturer i stand til også at koble sig op til det trådløse link, hvis det ønskes.

Trådløs adgang til J1939 CAN-baserede køretøjsdata
En typisk anvendelse er trådløs adgang til CAN data fra et industrielt køretøj, som for eksempel en transporttruck til bulkmateriale. Eksempelvis kan der, med Anybus Wireless Bolt CAN, nemt kommunikeres CAN data til en håndholdt tablet, der giver operatøren fuld kontrol og overblik med den pågående lasteproces af bulkmateriale.

Wireless CANopen i fabrikationen
Anybus Wireless Bolt CAN er helt transparent når det drejer sig om at transportere CAN data, hvilket betyder at den kan arbejde sammen med enhver CAN-baseret protokol, inklusive CANopen. Det åbner mulighed for at danne mobile automatiserings 'øer' i enhver fremstillingsproces - Anybus Wireless Bolt CAN er trådløs overgang til CANopen linien.

Mange trådløse opkoblingsmuligheder til industrielle netværk og IoT anvendelser
Udover den nye Anybus Wireless Bolt CAN omfatter Wireless Bolt produktfamilien også andre udgaver, der kan kobles op til det bestående udstyr ved brug af serielle og industrielle Ethernet forbindelser. På den trådløse side af Wireless Bolt blev Wi-Fi og Bluetooth mulighederne fornylig udvidet med en udgave, der understøtter de nye LTE standarder NB-IoT og CAT-M1, der sigter på IoT anvendelser.

Flere oplysninger om Anybus Wireless Bolt:
https://www.anybus.com/products/wireless-solutions 

Anybus Wireless Bolt CAN – CAN kommunikation via Wi-Fi eller Bluetooth

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP