www.industriogteknik.com
NORD Drivesystems

Industrigear til store opgaver: NORD drevløsninger fra 20.000 til 200.000 Nm

Som en af de førende leverandører indenfor transmissionsteknik world-wide, kan NORD Drivesystems nu tilbyde industrigear til store momenter og effekter. NORDs applikations eksperter har adskillige års erfaringer med valg og dimensionering af gear til den industrielle sektor.

Industrigear til store opgaver: NORD drevløsninger fra 20.000 til 200.000 Nm
Industrigear fra NORD bliver i udstrakt grad anvendt til eksempelvis transportanlæg, elevatorer, rørværker og mange andre applikationer. NORD leverer komplette drevsystemer, der inkluderer gear, motor, bremse og kobling.
Programmet af industrigear kan enten leveres som en komplet drevløsning monteret på en bundramme eller som enkelt komponenter.

Det nye industrigear program kan leveres til udgangsmomenter mellem 20.000 og 200.000 Nm. NORD er den eneste, globale leverandør af industrielle gear der anvender det gennemtestede UNICASE design til momenter over 90.000 Nm. Dette design tillader optagelse af store radiale og aksiale belastninger, da alle lejesæder er integrerede i det helstøbte gearhus.
Det er muligt at vælge fra en bred palet af modulære gearenheder og komponenter – og elegant tilpasse konfigurationen til specifikke applikationskrav helt op til en maksimal ydelse på 1 megawatt.

Illustration: NORD leverer drivløsninger til drejningsmomenter mellem 20.000 og 200.000 Nm til eksempelvis conveyor systemer.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP