www.industriogteknik.com
BRADY

Det nye Tag til palleløfter øger sikkerheden for udstyr

Med det nye Tag til palleløfter og Tag til elpalleløfter fra Brady Corporation kan virksomheder opnå en bedre overholdelse af lovmæssige krav, understøtte bedre kontrol af palleløftere og dele oplysningerne om resultatet af inspektionerne på selve udstyret, så sikkerheden for palleløfterne forbedres.

Det nye Tag til palleløfter øger sikkerheden for udstyr

Bedre overholdelse af lovmæssige krav
I artikel 5 af EU-direktiv 2009/104/EF står der, at udstyr, hvilket inkluderer palleløftere, regelmæssigt skal kontrolleres af en kvalificeret person, og at disse kontroller skal registreres skriftligt og arkiveres. Bradys Tag til palleløfter og Tag til elpalleløfter gør overholdelse af direktivet langt lettere, idet de kan sættes fast på palleløftere, hvilket gør kontrollerne nemmere, og fordi de respektivt kan indeholde op til 21 eller 31 inspektionsresultater og inspektørsignaturer på et udtageligt indlæg.

Bedste praksis for udstyrskontrol
På bagsiden af hvert mærke er der en brugervenlig tjekliste til operatører, som er baseret på de bedste praksisser til at understøtte gode udstyrstjek, så man kan opnå kategoriens bedste sikkerhed for udstyr. Der fås separate tjeklister, der følger de bedste praksisser, til palleløftere og elektriske palleløftere.

Synligt på selve udstyret
Både Tag til palleløfter- og Tag til elpalleløfter-holdere kan nemt sættes fast på palleløftere med en kabelbinder eller klæbestof. Dermed kan alle de relevante medarbejdere se statussen for den seneste udstyrsinspektion på selve udstyret. En signatur fra en autoriseret inspektør vil bekræfte, at udstyret blev vurderet som sikkert at bruge efter inspektionen. Hvis en palleløfter ikke bestod inspektionen, kan de autoriserede inspektører fjerne indlægget og efterlade en tydelig besked om, at udstyret ikke må bruges, på holderen, så medarbejderne er informerede om, at de bør bruge en af de andre palleløftere, der er vurderet som sikre at bruge. Både Tag til palleløfter og Tag til elpalleløfter kan leveres på en række forskellige sprog.

Få mere at vide om at bruge mærker til at forbedre sikkerheden for udstyr i Bradys gratis vejledning om visuel opmærkning, som fås på Bradys websted eller via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Det nye Tag til palleløfter øger sikkerheden for udstyr
Det nye Tag til palleløfter øger sikkerheden for udstyr
Det nye Tag til palleløfter øger sikkerheden for udstyr

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP