www.industriogteknik.com
BRADY

Kontrollér sikkerheden under vedligeholdelse med Lockout/Tagout i overensstemmelse med de bedste metoder

Mange ulykker på arbejdspladsen sker stadig i forbindelse med vedligeholdelse. Disse ulykker kan medføre alvorlige skader på personer, høje forsikringspræmier og reduceret effektivitet i produktionen. Lockout/Tagout tilbyder en praktisk metode til at kontrollere sikkerhedsrisiciene under vedligeholdelse.

Kontrollér sikkerheden under vedligeholdelse med Lockout/Tagout i overensstemmelse med de bedste metoder
Definer behovet for at kontrollere risikoen under vedligeholdelse
Lockout/Tagout gør det muligt midlertidigt at isolere energitilførslen til maskiner, så de ikke kan betjenes, mens der foretages vedligeholdelse. Hvis en maskine skal isoleres, skal alle dens energikontrolpunkter, f.eks. håndtag, greb, ventiler og knapper, være blokeret i slukket position. Brady kan udføre Lockout/Tagout-undersøgelser på stedet for at kortlægge alle relevante energikontrolpunkter for hver enkelt maskine som det første skridt mod øget sikkerhed under vedligeholdelse.

Vælg de rette låse og enheder
Når energikontrolpunkterne er kortlagt, bliver det let at vælge de relevante Lockout-enheder og hængelåse. De eksisterende energikontrolpunkter, vedligeholdelsespolitikkerne og det lokale miljø er afgørende for, hvilken type og hvor mange Lockout-enheder og hængelåse der er brug for. Brady har Lockout-enheder, som effektivt kan blokere enhver maskine, og hængelåse, som ikke er elektrisk ledende, som er modstandsdygtige mod slitage eller kemikalier samt mange flere versioner, afhængigt af behovet i specifikke brancher og situationer.

Brug Lockout-procedurer, der er baseret på de bedste metoder
Når alle energikontrolpunkter er kortlagt, og de rette låse og enheder er valgt, skal der udarbejdes letforståelige trinvise instruktioner, så vedligeholdelsesmedarbejdere kan isolere maskiner sikkert, før de servicerer dem. Lockout-procedurer skal sikre, at maskiner ikke kan betjenes, og skal indeholde en testfase, hvor det kontrolleres, om der findes restenergi tilbage i maskinen. Til udarbejdelsen af sikre Lockout-instruktioner sender Brady erfarne teknikere, som skriver Lockout-procedurer, der er baseret på de bedste metoder. Med LINK360-softwaren kan disse procedurer let godkendes, skaleres, visualiseres og udskrives af forskellige interessenter på flere steder. Når de er godkendt, kan de visualiseres, udskrives og fastgøres på de relevante maskiner ved hjælp af LINK360-softwaren.

Anmod om Lockout/Tagout-vejledningen ”Enable safer machine interventions” via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., hvis du ønsker flere oplysninger.
Kontrollér sikkerheden under vedligeholdelse med Lockout/Tagout i overensstemmelse med de bedste metoder

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP