www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks udvider rækken af embedded kommunikationsinterfaces med Anybus CompactCom B40 Mini

HMS Networks præsenterer i dag Anybus® CompactCom B40 Mini, der er et kommunikationsinterface til pålodning, der komplementerer Anybus CompactCom 40 serien.

  www.hms-networks.com
HMS Networks udvider rækken af embedded kommunikationsinterfaces med Anybus CompactCom B40 Mini
 
Udvidelse af Anybus CompactCom-familien
Anybus CompactCom-familien indeholder en række af færdiglavede kommunikationsinterfaces, der kan indlejres i enhver, industriel maskine eller enhed – og som muliggør tilslutning til alle større industrielle netværk. Den nye Anybus CompactCom B40 Mini tilføjer en mulighed for pålodning til et eksisterende udvalg af moduler og bricks, der kan tilsluttes.


HMS Networks udvider rækken af embedded kommunikationsinterfaces med Anybus CompactCom B40 Mini

Hver udgave i Anybus CompactCom-familien har særlige egenskaber, der gør dem ideelle til forskellige industrielle applikationer.


Nøglefunktioner ved Anybus CompactCom B40 Mini
Anybus CompactCom B40 Mini inkluderer følgende funktioner:
  • Kompakt design: Ved pålodning direkte på enhedens printkort er den 30 procent mindre end den tilsluttede brick, og det gør den derfor ideel til små enheder.
  • Effektiv produktion: Leveres i tape-and-reel og klar til automatiseret produktion gennem pick-and-place og Surface-Mount Device (SMD) lodning, designet til masse- og omkostningseffektiv produktion.
  • Alsidig netværksunderstøttelse: Forudindlæst med PROFINET, Ethernet/IP, POWERLINK, EtherCAT, Modbus TCP og BACnet Industrial Ethernet-netværk - eller kan leveres forudindstillet til et specifikt netværk.

Disse funktioner gør det muligt for producenter af enheder at forenkle produktdesign og produktion med ét design og én batch til alle protokoller samtidig med, at lagerstyringen optimeres og slutkunderne får fleksibilitet til at vælge netværk i felten.
”Vi er glade for at kunne føje Anybus CompactCom B40 Mini til vort sortiment,” udtaler Andreas Stillborg, Anybus Embedded Product Manager hos HMS Networks.
”Vore kunder har fortalt os, at de ønsker en CompactCom, der er mindre - og som leveres i tape-and-reel format, så de kan tilføje en CompactCom på pladsbesparende og omkostningseffektive enheder – og samtidig optimere deres fremstillingsprocesser. B40 Mini opfylder alle disse krav, og indeholder samtidig kvalitet og stor pålidelighed, som vore kunder med rette forventer af ethvert Anybus produkt. Vi er også begejstrede over, hvor meget det vil komme højvolumen producenter af enheder til gavn, når de ønsker at tilslutte sig industrielle netværk.”

Anvendelse

HMS Networks udvider rækken af embedded kommunikationsinterfaces med Anybus CompactCom B40 Mini

Anybus CompactCom B40 Mini loddes på enhedens printkort for tilslutning til ethvert, større industrielt Ethernet netværk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP