www.industriogteknik.com
Emerson

Nye pneumatiske ventiler fra Emerson giver større automatiseringsfleksibilitet og optimeret flow

AVENTICS XV-ventilserien har flere kompatible ventilstørrelser og højere flowhastigheder i et kompakt design.

  www.emerson.com

I dag lancerede Emerson deres AVENTICS™ Serie XV-pneumatiske ventiler. Serie XV-ventiler er designet med interoperabilitet for øje for at give maskinbyggere på tværs af flere industrier og fabriksautomatiseringsapplikationer en fleksibel og omkostningseffektiv ventilplatform. De nye ventiler er ideelle til maskinbyggere og brugere, der arbejder på tværs af kloden, med universalgevind og andre funktioner, der understøtter regionale standarder og global tilgængelighed.

Serie XV-ventiler giver højere flowhastigheder i en kompakt ventilpakke, der muliggør en mere effektiv og fleksibel pneumatisk systemydelse til fabriksautomatisering, bil- og dækindustrien samt fødevare- og emballageapplikationer. Det hjælper producenterne med at øge produktiviteten og lader dem tilbyde produkter, der er tilpasset specifikke markeder og kundepræferencer.

“I alle brancher har producenterne brug for højtydende teknologi, der giver dem den smidighed og fleksibilitet, der skal til for at være på forkant med de hurtigt skiftende markedskrav,” siger Wolf Gerecke, direktør for produktmarkedsføring i Emersons maskinautomatiseringsafdeling. “De nye AVENTICS Serie XV-pneumatiske ventiler leverer denne ydelse med optimeret flow, et bredt udvalg af ventiler og en omfattende portefølje af tilbehør.”

Serie XV-ventiler omfatter XV03, der giver flowmængder på op til 350 liter pr. minut under normale forhold (NL/min), og XV05, der er planlagt til udgivelse i oktober 2024, og som giver op til 880 NL/min.

Alle ventiler i Serie XV-sortimentet bruger dokumenteret AVENTICS-kerneteknologi og omfatter metalgevind, parallelle ledninger, bundplader i aluminium og kompakte dimensioner for at gøre det lettere at integrere dem i produktionssystemdesign.

Serie XV-ventiler bruger ensartede interfacer og har brede tilslutningsmuligheder fra enkeltledninger over parallelle forbindelser, såsom D-SUB-stik. De understøtter også førende fieldbus-protokoller, herunder PROFINET®, Ethernet/IP, EtherCAT, Powerlink, Modbus TCP, IO-Link, AS-I, for at forenkle integrationen i maskinstyringsnetværker.

Serie XV-ventiler er også nemme at sætte i drift. AVENTICS' onlinekonfigurator understøtter systemlayout og giver nyttige oplysninger, mens letforståelig systemdokumentation i designfasen er med til at fremskynde maskinudviklingen.

Hvis du vil læse mere om AVENTICS Serie XV-pneumatiske ventilers specifikationer, funktioner og materiale, besøg https://www.emerson.com/en-us/catalog/aventics-xv03.
https://www.emerson.com/en-us/news/2024/07-new-aventics-series-xv-pneumatic-valves


Nye pneumatiske ventiler fra Emerson giver større automatiseringsfleksibilitet og optimeret flow

www.emerson.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP