www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Schneider Electric modtager pris fra HMS Networks for Anybus Modul nr. 10 million

Schneider Electric, der er førende indenfor bæredygtige energiløsninger, er blevet hædret med prisen for nr. 10 million Anybus Modul af HMS Networks.

  www.hms-networks.com
Schneider Electric modtager pris fra HMS Networks for Anybus Modul nr. 10 million
Schneider Electric, der er en førende leverandør indenfor bæredygtige energiløsninger, er blevet hædret med prisen for nr. 10 million Anybus Modul af HMS Networks. Hæderspris ceremonien fandt sted i Schneider Electrics hovedkvarter i Paris. Til stede ved ceremonien var Magnus Jansson, Product Marketing Director hos HMS Networks, Jean-Louis Guillou, VP Drives hos Schneider Electric, og Peter Greenfort, Strategic Account Manager hos HMS Networks.

Ved at integrere grænseflader for Anybus netværksforbindelser i sin serie af frekvensomformere, giver Schneider Electric sine kunder et bredt udvalg af drev, der kan finjusteres til både ydeevne og energieffektivitet. Denne dobbelte fordel forbedrer ikke blot kundernes effektivitet i driften, men bidrager også til en grønnere verden.

Opnåelse af bæredygtighed: Schneider Electrics engagement
Bæredygtighed ligger Schneider Electric meget på sinde. Virksomheden anvender strategier med mange facetter til at fremme en bæredygtig verden. En vigtig tilgang omfatter støtte til kunder til reducering af energiforbrug, mens den energieffekt, de anvender, bliver maksimeret. Som pioner i overgangen tl en renere og mere ensartet industri, offentliggør Schneider Electric kvartalsvis sine betydelige bidrag til reduktion af CO2 udledningen .

Frekvensomformere og reduktion af CO2 udledning
Jean-Louis Guillou, VP Drives - Industrial Control & Drives, fremhæver den betydelige effekt af frekvensomformere. Netop nu kan 42 procent af de samlede, undgåede CO2 udledninger i Schneider Electrics CO2 rapport tilskrives frekvensomformere og den mere effektive brug af elektriske motorer – en præstation, som Jean-Louis beskriver som ”absolut fantastisk”.

Forbedring af motorydelsen med intelligente drev
Jean-Louis Guillou bemærker, at tendensen indenfor drev stemmer overens med de bredere ændringer i industrien. Intelligens bliver i stigende grad indlejret i produkter, og med hver ny drev-generation bliver processorkraften fordoblet – en bevidst indsats for at forbedre overvågning og kontrol for yderligere at forbedre den samlede effektivitet. For at opnå optimal motorydelse er det nødvendigt at overvåge og justere kontinuerligt. Det gør brugen af intelligent, automatisk udstyr nødvendigt - udstyr, der kan kontrolleres intelligent. I visse industrier bliver op til 50 procent af det totale energiforbrug brugt til elektriske motorer. 

Schneider Electric modtager pris fra HMS Networks for Anybus Modul nr. 10 million
Ved at anvende intelligente drev til at regulere disse motorer kan energiforbruget reduceres med op til 20%, som forklaret af Jean-Louis Guillou.

20 års partnerskab: Schneider Electric og HMS Networks
Schneider Electric og HMS Networks har haft et strategisk partnerskab i to årtier. I denne tid har HMS Networks været afgørende i udvikling af løsninger til netværksforbindelser til Schneider Electrics populære frekvensomformere, der har muliggjort problemfri tilslutning til industrielle kontrolnetværk. Disse netværk omfatter forskellige protokoller, inklusive PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT, Modbus TCP og flere. Samarbejdet mellem Schneider Electric og HMS Networks har været afgørende for at opnå en løsning, der understøtter flere industrielle kommunikationsprotokoller.

HMS Networks: Pionerer inden for industriel netværksforbindelse
HMS Networks, der er en førende leverandør af grænseflader til netværksforbindelser gennem sit Anybus brand, spiller en afgørende rolle indenfor avanceret digitalisering i industrien. Deres interfaces til kommunikation understøtter et bredt udvalg af industrielle netværksprotokoller, der gør fabrikanter af industrielt udstyr i stand til at tilslutte sig enhver type netværk - uden at skulle foretage intern udvikling og vedligeholdelse. Ved at gå i partnerskab med HMS Networks kan virksomheder som Schneider Electrics tilbyde deres kunder netværksforbindelser i verdensklasse og med uovertruffen pålidelighed.

Forbindelse: Et vigtigt krav for effektivitet og bæredygtighed
Efterhånden som verden bevæger sig mod større effektivitet og bæredygtighed, bliver digitalisering nødvendig overalt. Forbindelse er ikke længere en luksus – den er nødvendig. I fremtiden bliver alt forbundet. Schneider Electric og HMS Networks deler en vision om fortsat at samarbejde for at drive denne ændring og transformation fremad.

Jean-Louis Guillou, Vice President for Schneider Drives division, opsummerer:
”Digitalisering sker overalt omkring os. Det er ikke kun rart at have forbindelse, det er en vigtig nødvendighed. Lad os fortsætte med at arbejde sammen for at skabe en forbundet og bæredygtig fremtid.”


Schneider Electric modtager pris fra HMS Networks for Anybus Modul nr. 10 million
Jean-Louis GUILLOU, Vice President i Schneider Drives division, har arbejdet sammen med HMS Networks i mange år, og ser frem til fortsat, tæt samarbejde

Video interview med Jean-Louis Guillou >>
https://asset.cloudinary.com/hms-networks/b10aad8e82a5ab055681cd54d37160a5

www.hms-networks.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP