www.industriogteknik.com
Emerson

Nye Emerson-trykventiler giver fleksibel, nøjagtig regulering til præcisionsfremstilling

AVENTICS 625 Sentronic-seriens elektroniske proportionaltrykreguleringsventiler og dataindsamlingssoftware giver mulighed for hurtigt opstart, overvågning og styring direkte på en PC.

Emerson annoncerede i dag det nye AVENTICSTM 625 Sentronic-seriens proportionaltrykreguleringsventiler. Med en styringsafvigelse på mindre end 0,5% er de nye ventiler designet til at levere yderst nøjagtig, elektronisk proportionaltrykregulering og give den nødvendige fleksibilitet, der skal bruges til at understøtte sofistikerede tekniske løsninger med pneumatisk regulering. Dataindsamlingssoftwaren (DaS), som medfølger til 625 Sentronic-seriens ventiler, gør det også muligt at starte hurtigt op, overvåge og styre ventiler direkte på en PC.

"I højpræcisionsudstyr som det, der anvendes til flammeskæring og øjenlaserkirurgi, er nøjagtighed og regulering afgørende", sagde Nicolas Jacquet, chef for produktstyring hos Emerson. "625 Sentronic-seriens ventiler er designet til at give præcis styring af tryk, flowhastighed, kraft, hastighed, afstand og vinkelpositioner. 625 Sentronic-serien er en del af den omfattende AVENTICS-portefølje af cylindere, ventiler, luftforberedelse og trykreguleringsventiler og er en helt central teknologi til fabriksautomatisering."

Der er fire ventilstørrelser fra 1 millimeter op til 20 mm, som understøtter et omfattende spænd af flowhastigheder fra 55 liter i minuttet til 4.700 l/min. Tryk kapaciteterne varierer fra vakuumniveauer op til 50 bar, som kan mindske det overordnede antal ventiler, der kræves til et maskindesign. Huset kan være lavet af messing, aluminium eller rustfrit stål og kan fås med tætningsmateriale i nitril (NBR) eller fluoroelastomerer (FKM). Der er også tre sæt stik, M12 5-pin, M12 8-pin og M16 7-pin.

Da udviklings- og fremstillingsfaser forsætter med at have kortere, hurtigere opstartsprocedurer og pålidelige, er regulerbare fremstillingsprocesser vigtigere end nogensinde. Brugere kan anvende DaS-software til at fejlfinde, kontrollere, reparere eller individuelt konfigurere ventiler. De kan også udføre kaskadekontroller, når der er anvendelser, som kræver exceptionel præcision og andre komplekse styrekredse. Det udvidede interval af fejlfindings- og overvågningsfunktion omfatter indgangstryk, reguleret tryk, intern temperatur og ethernet-kommunikation.

Få flere oplysninger om AVENTICSTM 625 Sentronic-seriens proportionaltrykreguleringsventiler på www.emerson.com/en-us/catalog/automation/industrial-factory-automation/proportional-pressure-control-valves/aventics-625-en-gb.

https://www.emerson.com/en-us/news/2024/05-aventics-625-sentronic-proportional-pressure-control-valves

Billeder:

Nye Emerson-trykventiler giver fleksibel, nøjagtig regulering til præcisionsfremstilling
Billedtekst: Emerson AVENTICSTM 625 Sentronic-seriens ventiler og software muliggør fleksibel, præcis kontrol over højpræcisions fremstilling, hvilket sikrer effektive operationer direkte fra din PC.

Medier:
• Kontakter: Emerson Global Media Contacts

Flere ressourcer:
• Vær i kontakt med Emerson på X Facebook LinkedIn YouTube

www.emerson.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP