www.industriogteknik.com
Seco Tools

Secos Nanojet-rivaler optimerer spånkontrol for at undgå kassation af emner

Seco Nanojet-rivaler i hårdmetal forbedrer spånkontrollen ved hjælp af et innovativt kølekanaldesignl, der giver optimal spånafgang. Det betyder, at du undgår at spilde penge på kassation, processtop og ægskader – samtidig med at du opnår bedre bearbejdningssikkerhed, emnekvalitet og standtid.Bedre kølemiddelflow giver bedre emner
Vigtige rivalbearbejdningsopgaver kræver værktøjer, der er stabile, sikre og forudsigelige . Ved bearbejdning af bundhuller og gennemgående huller øger Secos Nanojet-rivaler i hårdmetal den dokumenterede ydeevne for Secos Nanofix-produkter med et innovativt kølekanaldesign , der forhindrer spånklemning og forbedrer bearbejdningsstabiliteten. De nye værktøjer unikke design søger for en kraftig og præcis stråle af smøremiddel, der rammer direkte på bearbejdningsområdet , så du opnår optimal spånfjernelse og standtid. Udover en stabil produktionsproces er du også sikker på , at Seco Nanojet-rivaler i hårdmetal giver dig konstant skærehastighed og høj emnekvalitet.

Den alsidige serie af flerskærsrivaler fås i otte r hårdmetalkvaliteter og over 10 geometrier, og værktøjerne kan også bestilles i specialstørrelser og med specielle tolerancer. Serien passer til alle præcisionsværktøjsholdere. Rivalerne har tolerancer fra 10 µm - 15 µm (0,0004"-0,0006") og giver overfladefinish fra Ra 0,2 µm-Ra 1,2 µm (Ra 8 µ"-Ra 50 µ"). Seco kontrollerer hver Nanojet-hårdmetalrival og dokumenterer målt diamete, så du opnår en stabil ydeevne. .

Ensartet præcision med hvert værktøj
Mange brancher, herunder general bearbejdning og bil- og luftfartsindustrien, er afhængige af sikker og pålidelig oprivning for at undgå dyr kassation. Secos Product Manager Jean-Bernard Hantin påpeger, at producenterne er klar over, at forkert fremstillede eller fejlkonstruerede rivaler kan udgøre en risiko i produktionen af dyre emner. "Nanojet-rivaler i hårdmetal sikrer både omkostningseffektiv ydeevne og høj kvalitet og stabilitet," tilføjer han.

Bestil specialværktøjer online
Seco Nanojet-rivaler i hårdmetal fås med standarddiameter og med specialdiametre ned til 1.461 mm (0,057''). Ved hjælp af Secos onlineværktøjskonfigurator, MyDesign, kan du bestille tilpassede værktøjer med samme stabilitet, pålidelighed og leveringstid som standardvarer. .

Få mere at vide om funktioner og specifikationer for Secos Nanojet-rivaler i hårdmetal ved at kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge secotools.com.


Secos Nanojet-rivaler optimerer spånkontrol for at undgå kassation af emner
Nanojet Reamers
 

Secos Nanojet-rivaler optimerer spånkontrol for at undgå kassation af emner
Nanojet Reamer close up
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP