www.industriogteknik.com
Seco Tools

Nem og nøjagtig opsætning af det digitale borehoved reducerer kassationsprocenten

De digitale aksiale borehoveder Seco Axiabore™ og Axiabore Plus™ eliminerer besværlige , unøjagtige justeringer af borehovedet, som kan resultere i kasserede dele. Det brede digitale display hjælper med hurtig og effektiv justering og opsætning.


”Det kræver typisk en dygtig operatør at opnå nøjagtig justering af borehoveder”, påpeger Secos Product Manager Kavita Dandge. ”Vores digitale aksialborehoveder har et vendbart digitalt display, der hjælper selv mindre erfarne operatører med at udføre justeringer uden fejl. Det er en stor fordel på fabrikker eller maskinværksteder, der kæmper med mangel på højt kvalificeret arbejdskraft.”

Hurtig og nem opsætning med Secos digitale borehoved
Skæræggens forskydning er afgørende for borenøjagtigheden. De digitale aksiale borehoveder Seco Axiabore og Axiabore Plus anvender en digital enhed til visning af præcise forskydningsværdier under værktøjsopsætning. Det brede display kan bruges til alle Secos digitale aksiale borehoveder, og det kan vendes, så man nemt kan se skærmen inde i et maskinværktøj.

Uden en digital enhed kræver opsætning af borehovedet tidskrævende justeringer af bittesmå, svært aflæselige skalaer. Med de digitale aksiale borehoveder Seco Axiabore og Axiabore Plus kan man nemt foretage præcise justeringer, så menneskelige fejl stort set elimineres. Med et bredt, letlæseligt display og praktisk knapstyring forkorter Secos digitale hoved også opsætningstiderne, hvilket giver større effektivitet og produktivitet.


Nem og nøjagtig opsætning af det digitale borehoved reducerer  kassationsprocenten
Seco Digital Axiabore head parts

Kontamineringsfri betjening og nem genopladning
For at opnå maksimal alsidighed bruger Secos digitale justeringsenhed ingen batterier, den oplades via USB og fastgøres til borehovedet med magneter, der sikrer tæt forsegling. Fordi der ikke er et batteri, der skal udskiftes, er der ingen risiko for kontaminering under udskiftning. De digitale aksiale borehoveder Seco Axiabore og Axiabore Plus har et batterifrit design, der forbliver forseglet for at holde støv og kølevæske ude, og en enkelt opladning af det digitale display holder til 200 målinger.


Nem og nøjagtig opsætning af det digitale borehoved reducerer  kassationsprocenten
Digital Axibore and digital display

Alsidige værktøjsstørrelser og tilslutninger*
Seco tilbyder de digitale aksiale borehoveder Axiabore og Axiabore Plus i fem størrelser , så du opnår fremragende fleksibilitet. Diametrene passer til Secos analoge aksiale værktøjssortiment og starter med en diameter på 2 mm. Hovederne håndterer OD-drejediametrer fra 2 mm til 57 mm og sporfræsningsdiametre fra 19 mm til 96 mm.

Komineret med tilslutningerne Graflex®, Seco-Capto™ og HSK-A63 udfører borehovederne huller med IT5-diameterpræcision og Ra 0,6-overfladefinish. Axiabore-hoveder håndterer finboringsdiametre fra 2 mm til 20 mm. Til diametre fra 6 mm til 108 mm skal du vælge Axiabore Plus universalhoveder.

www.secotools.com


 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP