www.industriogteknik.com
Parker News

Parker lancerer ventiler med integrerede O-LOK®-rørforbindelseskomponenter for forbedret brugseffektivitet og sikkerhed i brintapplikationer

Parker Hannifin introducerer Hi-Pro Series kugleventiler og HNV Series nåleventiler med integrerede O-LOK® O-Ring Face Seal fittingforbindelser.

Parker lancerer ventiler med integrerede O-LOK®-rørforbindelseskomponenter for forbedret brugseffektivitet og sikkerhed i brintapplikationer

Denne lancering forøger virksomhedens meget succesfulde udvalg af ventiler, der bruger A-LOK®-forbindelseskomponenter med to hylstre.

Ligesom den velkendte A-LOK®-forbindelseskomponent er O-LOK®-forbindelseskomponenten ideel til brug i sikkerhedskritiske brintapplikationer. Hvis brugerne har specifikke behov for montering med drejningsmoment eller installation uden frigang, giver O-LOK®-forbindelseskomponenter disse muligheder. Yderligere fordele omfatter et lækagefrit design med blød forsegling, ubegrænset genanvendelighed og vibrationsmodstand.

Forbindelseskomponenterne har et fladt design med en lukkende O-ringsrille (CORG) med en elastomertætning, der, når den er sammenkoblet med et flangerør eller en slangeende, sikrer en effektiv lækagefri forbindelse.

O-LOK®-forbindelseskomponenternes mulighed for ikke at have frigang forenkler installationsprocessen væsentligt og muliggør hurtig montering uden at skulle adskille tilstødende komponenter. Denne forenklede tilgang reducerer udgifterne til efterbearbejdning og vedligeholdelsestiden og reducerer dermed de samlede ejeromkostninger. Disse forbindelseskomponenter er fuldt integrerede i ventilerne, og de fjerner behovet for gevindtape eller tætningsmiddel, hvilket reducerer lækageveje og øger driftssikkerheden.


Parker lancerer ventiler med integrerede O-LOK®-rørforbindelseskomponenter for forbedret brugseffektivitet og sikkerhed i brintapplikationer

Parkers O-LOK®-forbindelsesteknologi er ideel til masseproduktion i bilindustrien og andre brintapplikationer. Rørsamlinger kan leveres til produktionslinjen, og automatisk tilspænding fjerner usikkerhed om forbindelsernes tæthed. Forbindelseskomponenter med overfladetætninger forenkler også vedligeholdelsen, når pladsen er trang. De kan samles og adskilles flere gange uden at forbindelseskomponenterne ødelægges, og ventiler kan nemt udskiftes.

Disse kugle- og nåleventiler fås med mange forskellige indgangs- og udgangsstørrelser og er fremstillet af rustfrit stål 316. De leveres med forskellige o-ringsmaterialer med blød tætning. De brintklare ventiler er trykklassificeret til 10.000 psi (689 bar) og kan bruges i nærheden af vibrerende maskiner eller ombord på køretøjer uden risiko for at blive løsnet eller lække.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP