www.industriogteknik.com
Parker News

Parker introducerer NX8xHM-motorserien som en omkostningseffektiv løsning til elektrohydrauliske lavspændingspumper, der er let at implementere

Den nye permanentmagnet AC (PMAC) motor tilbyder en omkostningseffektiv løsning til elektrohydrauliske pumper i 48Vdc entreprenørkøretøjer, minigravere og applikationer og hjælpeudstyr til styring af lastbiler.

Parker introducerer NX8xHM-motorserien som en omkostningseffektiv løsning til elektrohydrauliske lavspændingspumper, der er let at implementere

En af de største fordele ved NX8xHM-motorserien, der fås til batterispændinger fra 24 Vdc til 96 Vdc, er, hvor nemt den kan implementeres. De fire gevindhuller på alle sider skaber en nemt tilgængelig mekanisk monteringsflade. Derudover er motoren klar til montering via den direkte SAE A-pumpemonteringsflade (ISO 3019/2 som ekstraudstyr), mens stifterne letter tilslutningen af strømkabler. Resultatet er en problemfri installation, der minimerer både omkostninger og projektets gennemløbstider.

Selvom den er designet til naturlig konvektionskøling ved omgivende driftstemperaturer på -40 °C til +85 °C, er det muligt at øge motorens drejningsmoment og effekt ved blot at tilføje kolde plader på dens sider. En termisk PT1000-sensor sikrer en yderst pålidelig styring af den indre temperatur, mens en membranudluftningsventil minimerer indvendig kondens. Det er værd at bemærke, at motorens IP67-klassificering af indtrængningsbeskyttelse og dens evne til at arbejde nedsænket i olie understøtter pålidelig og støjfri drift.

Kigger man på præcision og repeterbarhed, så matcher Sin/Cos-hastighedsfeedback koderretningen med NX8xHM-motorens retning. Her muliggør udlæsning af analoge spændinger med en sinusformet interpolation af signalet for at give en højere feedbackopløsning, hvilket er en fordel for både hastigheds- og feedbacksløjfer.

Den modulære NX8xHM-motorserie fås i tre forskellige længder med et nominelt drejningsmoment på op til 61 Nm og med op til 10 viklinger pr. længde. Disse understøtter optimeret effektivitet, der tilpasser hastigheden til batterispændingen. I alt er der ni standardmotorer i serien med hastigheder på op til 5.000 o/min. og en mærkeeffekt på op til 10,4 kW. Hvis ingen af modellerne opfylder dine præcise krav, er det muligt at få andre motorydelser efter anmodning.

Få mere at vide om NX8xHM-motorserien på: https://ph.parker.com/dk/da/product-list/nx8hm-low-voltage-motor-for-electro-hydraulic-pump-applications.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP