www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks udvider rækken af Next-Generation gateways med Anybus Communicator EtherCAT Main Device

HMS præsenterer nu Anybus® Communicator EtherCAT Main Device, der er en højtydende gateway, der nemt og pålideligt forbinder EtherCAT underordnede enheder til forskellige, industrielle netværk og kontrolsystemer.

HMS Networks udvider rækken af Next-Generation gateways med Anybus Communicator EtherCAT Main Device
Hurtigt voksende EtherCAT marked
I de senere år har EtherCAT hurtigt opnået popularitet, og er nu på verdensplan(1) det tredjemest installerede industrielle netværk indenfor automatisering af fabrikker, og det foretrukne valg i halvlederindustrien. Da antallet af underordnede enheder, der anvender EtherCAT, fortsætter med at vokse, er der en voksende efterspørgsel efter højtydende gateways, der flydende kan forbinde disse enheder med andre, større industrielle netværk. Anybus Communicator EtherCAT Main Device opfylder disse krav ved at stille en pålidelig løsning til at forbinde EtherCAT underordnede enheder med PROFIBUS, EtherNet/IP, PROFINET eller Modbus-TCP kontrol til rådighed.

Problemløs scanning efter EtherCAT enheder
Med Anybus Communicator kan brugeren hurtigt og problemløst scanne EtherCAT netværket for enheder direkte fra sit brugerinterface. Communicator identificerer automatisk hver enhed og kortlægger dens data til kontrolsystemet – og eliminerer dermed behovet for manuel søgning og import af filer til enhedsbeskrivelser.

Næste generations teknologi
Som alle Anybus næste generations gateways, indeholder Anybus Communicator EtherCAT Main Device pålidelig, sikker og brugervenlig teknologi:

Gennemprøvet og hurtig kommunikation med Anybus NP40 teknologi
Den prisvindende Anybus NP40 industrielle netværksprocessor sikrer, at Communicator overholder de store krav om industriel ydelse, pålidelighed og sikkerhed. Med ny hard- og software kan gateway'en øjeblikkeligt transmittere data – op til ti gange hurtigere end sine forgængere. Brugerne kan ligeledes udveksle betydeligt flere data mellem netværk, da gateway'en transmitterer op til 1.500 bytes til og fra opkoblede plc'er.

Robust og sikker kommunikation
Da gateway'erne er opbygget af omhyggeligt udvalgte, industrielle komponenter, og er verificerede til CE og UL industristandarder, er de designede til at fungere i barske, industrielle miljøer.
For at beskytte brugerne mod cyberangreb har gateway'erne en indbygget fysisk sikkerhedskontakt, der forhindrer uautoriserede ændringer i konfigurationen, og som sikrer bootfunktionerne mod angreb og infektion af malware.

Hurtig installation og intuitiv konfigurering
Hurtig installation og problemfri konfigureringsprocedurer er garanteret, takket være et optimeret design af huset, et intuitivt brugerinterface og en dokumentation, der er nem at forstå.

Installering er enkel, takket være det kompakte design af gateway'en med fremadrettede porte og DIN-skinne montering, der tillader installation af gateway'en tæt på de forbundne enheder, så antallet af ledninger reduceres.

Brugerne kan konfigurere gateway'erne ved at bruge træk-og-slip funktioner i det netbaserede interface, der tilgås via en dedikeret Ethernet port på gateway'en. I brugerinterfacet kan brugerne også overvåge netværkstrafikken – og diagnosticere fejl før de bliver et problem.

Der er mulighed for hands-on assistance, da en QR kode i brugerinterfacet muliggør en trin-for-trin vejledning til installation og konfigurering.

”Det glæder os at kunne tilføje Anybus Communicator EtherCAT Main Device Gateways til vor liste med næste-generations gateways”, forklarer Fredrik Brynolf, Product Manager for Anybus gateways hos HMS Networks.
”Med den problemløse scanning efter EtherCAT enheder, det intuitive brugerinterface og den avancerede teknologi, er disse EtherCAT gateways den nemmeste og mest pålidelige opkobling af EtherCAT underordnede enheder til andre, førende industrielle netværk og kontrolsystemer”.

Anybus Communicators leveres brugsklar som stand-alone og klar-til-brug enheder. Brugerne kan personalisere Communicator for at imødekomme OEM og brand krav. Gateway'erne kan også præ-konfigureres og låses, så de kan anvendes som en tæt integreret komponent til kommunikation i en automatiseringsenhed eller en maskine.

Bruger case

HMS Networks udvider rækken af Next-Generation gateways med Anybus Communicator EtherCAT Main Device

Anybus Communicator EtherCAT Main Device er den nemmeste og mest pålidelige måde til at forbinde EtherCAT underordnede enheder til kontrolsystemer.

Læs mere på: https://www.anybus.com/landing-pages/anybus-communicator-campaign

(1) Iflg. den seneste udgave af HMS Networks årlige analyse af det industrielle netværksmarked.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP